Hovedinnhold

Morten ute av «71 grader Nord»: - Min egen skyld

BRANNMENN FOR EN DAG: Morten Arvnes (25) og Thomas Hammernes (26) etter «71 grader Nord»-duellen. Foto:
BRANNMENN FOR EN DAG: Morten Arvnes (25) og Thomas Hammernes (26) etter «71 grader Nord»-duellen. Foto:
(VG Nett) Morten Arvnes (25) hadde håpet å vinne, men synes likevel det var greit å tape for Thomas Hammernes (26).

Denne saken handler om:

I kveld var Nordkapp-eventyret over for Oslo-mannen Morten Arvnes. Men de som hadde regnet med tårer i velkjent «71 grader Nord»-stil, ble overrasket. Morten tok nederlaget med et smil.

- Jeg er bare takknemlig for at jeg har fått være med så lenge, sa Morten før han ga avskjedsklemmen til konkurrentene.
Glovarm duell

Etter den bokstavelig talt heteste duellen i realityserien så langt, måtte Morten se seg slått av rivalen og kameraten Thomas Hammernes fra Lillestrøm. De to ble beordret å være brannmenn og slukke et brennende fly. Oppgaven besto også i å hente et offer (en dukke) ut av det brennende flyet.

- Skulle jeg først ryke, så var det greit at det skjedde i en duell. Da hadde jeg en fair sjanse til å vinne. Dermed var det min egen skyld at jeg tapte, forklarer Morten til VG Nett.

Han beskriver motstanderen som en «mer verdig vinner enn ham selv».

- Jeg følte at Thomas fortjente å komme videre. Det var egentlig bra å bli slått av ham. Likevel hadde jeg selvsagt håp om å vinne hele greia. Jeg føler at jeg kunne fortjent å stå på toppen alene til slutt. Hadde jeg vunnet, så ville jeg ikke gitt seieren til Thomas, presiserer Morten.

- Men skal jeg sammenligne Thomas og meg, så er han en mer verdig vinner, mener Morten.

Hvem tror du vinner «71 grader Nord»? Bli tilhenger av Rampelys på Facebook og si din mening. 

Morten forsikrer at han ikke er bitter overfor noen av de andre deltagerne. Selv om Morten har vært godt likt av konkurrentene, har særlig Erlend Rønning (28) fra Lillehammer jobbet hardt i kulissene for å få Morten hjem.

- Jeg skjønner at folk gjør det de makter for å sikre seg videre plass. Det er ingen bitterhet fra min side, sier Morten.

Les også: Tonnie: - Veldig urettferdig 

Les også: Bitter Hedda ut 

På spørsmål om hva som er hans beste minne fra innspillingen, svarer Morten:

- Det å kunne legge seg på kvelden og være utrolig sliten i kroppen - for så å sovne med en gang. jeg satte også stor pris på at de andre viste følelser og var lei seg da jeg måtte forlate dem, sier Morten.

Tre kvinner og to menn kjemper fortsatt om seieren i «71 grader Nord» - Marit Martinesen, Mari Wedum, Gøril Aas Hustad, Thomas Hammernes og Erlend Rønning.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS 

FÅ UNDERHOLDNINGSNYHETER PÅ RAMPELYS 

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV