Hovedinnhold

Mari røk ut av «X Factor» - brøt sammen

Chand og Shackles klare for finalen

RØK UT: Mari Lorentzen begynte å gråte da hun skulle takke Jan Fredrik Karlsen for samarbeidet. Foto: Scanpix
RØK UT: Mari Lorentzen begynte å gråte da hun skulle takke Jan Fredrik Karlsen for samarbeidet. Foto: Scanpix
(VG Nett) Da Mari Lorentzen røk ut av «X Factor» og skulle takke mentor Jan Fredrik Karlsen for samarbeidet, knakk hun fullstendig sammen.

Denne saken handler om:

På direktesendt TV - cirka fem minutter etter at finaleplassene var klare - ble Mari oppfordret til å takke Jan Fredrik Karlsen for ukene de har hatt sammen i studio.

Mari klarte imidlertid ikke å takke sin mentor. I stedet begynte hun å gråte og måtte bruke tiden på å tørke tårene.

Til slutt klarte hun å presse frem følgende ord:

- Tusen takk.

Også Karlsen var rørt, men klarte å holde tårene tilbake.

- Gleder meg til finalen

Chand og Shackles skal kjempe i finalen av «X Factor» neste uke. De fikk flest stemmer fra publikum i semifinalen fredag kveld.

VG Nett-leser:
«Er det de rette finalistene?»
Diskutér saken her!

Mari var ikke lei seg for å ryke ut.

- Jeg er fornøyd med å være blant de tre beste. Takk til alle som har stemt på meg. Nå gleder jeg meg til finalen. Jeg hadde ingenting å tape. Dette er ikke verdens undergang, sa Mari.

(Saken fortsetter under bildet)

TIL FINALEN: Chand Torsvik. Foto: Scanpix
TIL FINALEN: Chand Torsvik. Foto: Scanpix


- En krig om stemmene

Dermed er de klare for den forrykende finalen i Telenor Arena neste fredag, der det også blir opptredener fra Mira Craig og Madcon.

- Jeg synes det er veldig bra at seerne bestemmer, fordi det er de vi forsøker å treffe hjemme hver eneste fredag. Og de stemmer etter den beste opplevelsen. Finalen blir en krig om stemmene mellom to ytterpunkter, sa dommer Jan Fredrik Karlsen før avgjørelsen falt.

De tre gjenværende deltakerne sang veldig varierte sanger fredag kveld. Alt fra Finn Kalvik og Åge Aleksandersen til Madonna og Bruce Springsteen sto på programmet.

SAMLESIDE:Les siste nytt om Reality-TV her!

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV