Hovedinnhold

Klar for ny «Farmen»-runde

Gaute Grøtta Grav blir programleder igjen

Gaute Grøtta Grav (27) går fra søppelhaugen og tilbake til bondegården. - Det blir den beste «Farmen»-runden, sier han.

Denne saken handler om:

TILBAKE: Gaute Grøtta Grav blir programleder for den kommende «Farmen»-runden på TV2. Foto: Magnar Kirknes
TILBAKE: Gaute Grøtta Grav blir programleder for den kommende «Farmen»-runden på TV2. Foto: Magnar Kirknes

Gaute Grøtta Grav (27) går fra søppelhaugen og tilbake til bondegården. - Det blir den beste «Farmen»-runden, sier han.

Til høsten er TV2 tilbake med den fjerde runden av «Farmen». Gaute Grøtta Grav, som vant den første runden i 2001, har nok en gang fått jobben som programleder.

- Det blir utrolig kjekt. «Farmen» er et av de mest solide realityshowene i Norge. Vi spiller på det som er typisk norsk - enten kommer du fra en gård eller så kjenner du noen som kommer fra en gård. Det er noe meningsfullt, og du skal få noe til
fungere, sier Gaute Grøtta Grav.

Da Gaute vant i 2001 fulgte 727 000 seere programmet. I 2003 hadde «Farmen» et seersnitt på 732 000, og i 2004 ble programmet sett av 663 000 seere.

- Dette blir den beste «Farmen»-runden. Det kommer til å bli litt annerledes, men folk skal kjenne seg igjen. Deltakerne har også sett den gamle «Farmen», så vi må overraske litt, sier Gaute Grøtta Grav, som i høst ledet «Søppelkongen» på TV2.

TV2 er nå i gang med å finne en passende gård, og ifølge programlederen blir det en gård som ligger på kysten et sted mellom svenskegrensa i Østfold til Lista fyr i Vest-Agder.

- Nå får du kystklimaet rett på, og vi har noen speidere ute. Det blir spennende å se hvor det blir, sier han.

Siden han var programleder for «Farmen» i 2004 har 27-åringen jobbet med alt fra «Gullruten», «Søppelkongen» til «Frøken Norge». Fredag leder han «Idol»-nachspielet på TV2 sammen med Jannicke Weeden.

- Det viktigste er at jeg har fått vanvittig frie tøyler av TV2. Nå munner det ut i et prosjekt om et år. TV2 lar folk få lov til å arbeide i det stille, og det er veldig forløsende når du merker at du har noe bra på gang, sier Grøtta Grav, som ikke vil avsløre annet enn at det er et programkonsept som kommer.

Siden sist har han også startet et storband sammen med Guro Dugstad, som var med i «Idol» i 2003.

- Vi heter «Gaute and The Goodfellas». Vi har tolv blåsere, og det er skikkelig big daddy-musikk, sier han.

Gaute Grøtta Grav har nemlig bakgrunn fra Paul McCartney-skolen LIPA, hvor han gikk frem til han.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV