Hovedinnhold

«Jakten»-Mari har sendt diamantkjedet tilbake

BLE IKKE KJÆRESTER: Mari Edvardsen (43) og Jostein Sundby (50) fra «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2 Foto: TV 2
BLE IKKE KJÆRESTER: Mari Edvardsen (43) og Jostein Sundby (50) fra «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2 Foto: TV 2
(VG Nett) Mari Edvardsen (43) ønsket ikke å beholde smykket hun fikk av «Jakten på kjærligheten»-bonden Jostein Sundby (50).

Denne saken handler om:

TV-seerne og ikke minst Mari sperret opp øynene da Kvelde-bonden slo på stortrommen under finaleturen til Amsterdam og overrakte Mari et diamanthalskjede. Smykket har siden vært gjenstand for mye debatt i ulike nettfora - særlig med tanke på at forholdet dem imellom aldri ble noe av. Mari forelsket seg nemlig ikke i Jostein, til tross for at hun utkonkurrerte samtlige rivaler i sjekkeprogrammet i høst.

Nå skriver «God Kveld Norge» på sine nettsider  at Mari har levert gaven tilbake. Hun er lei av å bli baksnakket og få kritikk fordi hun beholdt kjedet selv om det ikke var kjærlighet mellom henne og bonden.

Angrer

Mari, som nå har funnet tilbake til en ekskjæreste, sier til nettstedet at hun angrer på at hun tok imot diamantsmykket. Hun forklarer likevel at hun valgte der og da å beholde det - fordi hun ikke ville såre Jostein, og fordi det var en unormal situasjon med TV-kamera opp i ansiktet.

- Der jeg kommer fra, er en gave en gave, ikke et lån man gir tilbake når ting ikke blir som man hadde håpet. Allikevel har jeg etter mye frem og tilbake sendt det i posten til Jostein, sier Mari til «God Kveld Norge» .

Hun presiserer at det ikke er Jostein som har bedt om å få smykket i retur.

Jostein: - Dumt

Jostein sier til VG Nett at han synes det er dumt å få smykket tilbake. Han forstår likevel at Mari velger å returnere det i kjølvannet av baksnakking.

- Kjedet er jo faktisk hennes, men jeg skjønner at hun ikke orker den negative praten, sier bonden til VG Nett.

- Jeg synes det er dumt og teit at det har blitt sånn, sier Jostein, som ikke vet hva han skal gjøre med kjedet.

- Mari foreslo at jeg kan gi det til datteren min. Eller kanskje jeg skal sende det til Frelsesarmeen? Jeg vet ikke hvem som vil ha det, sier Jostein.

Les også: - Litt nedtur å få nei 

Da VG Nett snakket med Mari for bare to uker siden , forklarte hun at hun fortsatt brukte smykket.

- Da jeg fikk det, ble jeg både glad og brydd. Å få en slik gave er ikke noe man forventer i startfasen, fortalte Mari.

Jostein forelsket igjen

Jostein la ikke skjul på at han var svært skuffet da han ble vraket av Mari etter kjærlighetsjakten.

- Det er ingen hemmelighet at jeg kunne tenkt meg å fortsette med Mari, betrodde Jostein til VG Nett da utfallet var klart .

- Jeg har sagt nei til syv friere, og må selv tåle å få nei fra én, sa 50-åringen.

Bonden hevdet samtidig at han kom til å ta det litt med ro på kjærlighetsfronten en stund. Det Jostein holdt tett om, men som Se og Hør like etter kunne opplyse om, er at bonden allerede har fått en ny flamme - nemlig fjorårets «Jakten»-frier Grete Nordengen (39). Grete var i fjor den utvalgte til bonden Calle Breen (50), men den romansen varte heller ikke.

Jostein og Grete har kjent hverandre i mange år, men det var først etter årets «Jakten»-innspilling at de begynte å sverme.

Josteins nye romanse skal også være en av grunnene til at Mari mente at tiden nå var moden for å sende smykket i retur. Jostein vil ikke røpe for VG Nett hva hans nye kjæreste får til jul. Men det omstridte diamantsmykket blir det ikke.

- Jeg må nok finne på noe nytt, humrer bonden.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS 

FÅ NYHETER PÅ FACEBOOK 

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV