Hovedinnhold

«Jakten»-frier flau over kysset

(VG Nett) «Jakten på kjærligheten»-frier Ann-Marie Berge hadde på forhånd bestemt at hun ikke ville kysse på TV.

Denne saken handler om:

I kveldens episode av realityserien får TV-seerne se Skiptvet-bonden Clas Kvisler (37) kysse Ann-Marie Berge (39) fra Oslo. Kysset er det første i årets sesong av «Jakten på kjærligheten».

Det er etter at Clas og Ann-Marie har sneket seg unna gården, hvor en intetanende Lisa Omtvedt (31) står og lager middag, at Clas tar motet fatt og kysser Ann-Marie. Mens TV-bonden er målbevisst, ser Ann-Marie mer ukomfortabel ut med situasjonen.

- Ja, jeg var flau, bekrefter Ann-Marie overfor VG Nett.

VGTV: Se kysset her

- I noen situasjoner er jeg veldig sjenert, i andre ikke. Her var jeg sjenert. Dette kysset var både uventet og ventet på samme tid. Jeg hadde før jeg ble med i serien bestemt meg for at jeg ikke skulle kysse på TV, sier Ann- Marie til VG Nett.

- Men da denne situasjonen oppsto, så kunne jeg ikke si nei, ler hun og legger til at hun selvsagt ble glad for at Clas to initiativet.

- Men det var rart med kameraene rundt, forklarer hun.

Ann-Marie innrømmer at hun og Clas hadde fått en god kjemi, og at det «var noe mellom dem».

ETTERSNAKK: Hva synes du om kveldens episode

Ampert på kjøkkenet

En annen som ikke var veldig fornøyd med å bli forlatt på kjøkkenet i fire timer, var Lisa. Mens Clas og Ann-Marie hadde forklart at de skulle handle mat, gikk turen i stedet til et kunstmuseum. Clas er også tydelig ubekvem når han og Ann-Marie vender tilbake og møter Lisa.

- Mannfolksyndrom, vil jeg beskrive dette som, sier Lisa til VG Nett.

- Typisk oppførsel og kanskje ikke så uventet. Når det gjelder han, mener jeg, sier Lisa med en latter.

Artikkelen fortsetter under bildet.

ANSPENT: Lisa og Clas i amper samtale over middagen i kveldens epsiode av «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2
ANSPENT: Lisa og Clas i amper samtale over middagen i kveldens epsiode av «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2

Lisa forklarer at hun hadde tenkt på å trekke seg før denne episoden. Men hun valgte å bli værende.

- Men det var etter hvert ubehagelig med bare oss to kvinnene igjen på gården. Og ikke alle oppførte seg så bra, sier Lisa uten å ville utdype hva hun mener.

- Jeg kan bekrefte at det var en trykket stemning en periode, og kanskje kommer det noen reaksjoner etter hvert, hinter hun til VG Nett.

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Clas, som tidligere har krevd penger dersom han skulle uttale seg til VG Nett, ønsker heller ikke nå å kommentere hverken kysset eller «mannfolksyndromet».

Les også: Krevde penger for å snakke om kysset

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV