Hovedinnhold

Ikke mer «Kråkeslottet»

(VG Nett) «Kråkeslottet» stenger dørene for godt.

Denne saken handler om:

TV3s storsatsing «Kråkeslottet», ble en gedigen skuffelse for kanalen. Finalen fredag lokket bare 64 000 seere. Det frister ikke kanalen til gjentakelse.
TV3s storsatsing «Kråkeslottet», ble en gedigen skuffelse for kanalen. Finalen fredag lokket bare 64 000 seere. Det frister ikke kanalen til gjentakelse.
Selvkomponert prosjekt

Håpet var stort rundt programkonseptet, som var utarbeidet av TV3 selv. I 12 uker skulle en gjeng ivrige reality-deltagere drive et eget hotell i en falleferdig herskapsbolig på Lysaker utenfor Oslo. Ved programstart så det ikke så rent ille ut. 220 000 seere lot seg friste til å se premieren.

Men siden har det bare gått nedover for Kråkeslottet» - noe som la sterkt preg på TV-showet i sin helhet. Hotellgjestene uteble, og reality-deltagerne slet for å holde hotellet i drift og spenningsfaktoren oppe.

Vant

Andre Iversen (22) kan uansett glede seg over å være 500 000 rikere. Unggutten fra Sandefjor gikk seirende ut av konkurransen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV