Hovedinnhold

Hollywood-fruen skal bo på suite under «Skal vi danse»

DANSEKLARE: Anna Anka ble presentert som en av «Skal vi danse»-deltagerne i går ettermiddag. Her sammen med sin danselærer, Glenn Jørgen Sandaker. Foto: Kristian Helgesen/VG
DANSEKLARE: Anna Anka ble presentert som en av «Skal vi danse»-deltagerne i går ettermiddag. Her sammen med sin danselærer, Glenn Jørgen Sandaker. Foto: Kristian Helgesen/VG
«Skal vi danse»-produsentene kan sitte igjen med en hotellregning på flere hundre tusen kroner, hvis Anna Anka (40) går til finalen i «Skal vi danse».

Denne saken handler om:

Anna Anka

  • Født: 28. april 1971.
  • Svensk-amerikansk skuespiller og fotomodell.
  • Giftet seg med sangeren Paul Anka i 2008. De skilte lag i fjor, og Anka er fortsatt singel. Hun bor i Westlake Village - like utenfor Los Angeles, USA.
  • Ble kjent i svenske og norske medier i 2009, etter at hun var deltager i realityserien «Svenska Hollywoodfruar» på TV3.
  • Anka har de siste årene vakt oppsikt med kontroversielle uttalelser. Hun har blant annet uttalt at kvinner bør stille opp om mannen ønsker å bli seksuelt tilfredsstilt hver morgen, og at menn ikke trenger å hjelpe til med husarbeid hjemme eller skifte bleier på barna.

TV 2 og produksjonsselskapet Monster Entertainment har nemlig booket den frittalende Hollywood-fruen inn på en større suite på Hotel Continental i Oslo sentrum.

Her skal hun bo under «Skal vi danse»-innspillingen. Til daglig bor hun i Westlake Village - like utenfor Los Angeles.

Skyhøy pris

Ifølge hotellet selv er ukesprisene på suiter fra cirka 28.500 kroner til 80.000 kroner.

Skulle Anka gå helt til finalen den 12. november, så kan sluttregningen dermed bli på rundt 800.000 kroner, hvis hun bor på hotellets dyreste rom i rundt ti uker.

Bor hun på den minste suiten blir prislappen på rundt 285.000 kroner.

Etter det VG kjenner til skal det ha blitt forhandlet frem en egen spesialpris på hotelloppholdet.

Hverken TV2 eller Anna Anka selv ønsker å kommentere hva prislappen ble til slutt.

- Jeg vil ikke svare på hvor jeg bor - eller hva det koster. Men det stemmer at jeg bor på et hotell i Oslo, mens jeg er med i konkurransen, sier Anka til VG.

Borte fra barna

Det var i går ettermiddag at TV 2 presenterte de ti nye deltagerne i til årets «Skal vi danse»-satsning.

Anka er den første ikke-norske deltageren i den TV-sendte dansekonkurransen, som den 10. september går inn i sin syvende sesong.

(Saken fortsetter under bildet)

BOR FLOTT: Anna Anka bor på en egen suite på Hotel Continental under «Skal vi danse»-innspillingen. Foto: Espen Braata/VG
BOR FLOTT: Anna Anka bor på en egen suite på Hotel Continental under «Skal vi danse»-innspillingen. Foto: Espen Braata/VG


Hun innrømmer at hun måtte ta betenkningstid da hun fikk spørsmål om å delta i programmet - mye på grunn av hennes to barn, Elli (9) og Ethan (6), som bor i Los Angeles, USA.

- De bor hos fedrene sine når jeg er her i Norge. Derfor får jeg ikke sett dem så mye de neste ukene. Men vi skyper over internett på hotellet hver kveld. Jeg håper også de kan komme på besøk hit en gang i løpet av innspillingen, sier hun.

- Hva synes de om at du er med i «Skal vi danse»?

- Vi har en amerikansk utgave av programmet i USA, og da jeg sa at jeg skulle være med der, så ropte de bare: «Noooo». Men det var nok fordi de ikke ville at jeg skulle reise bort, forteller den profilerte Hollywood-fruen.

Tilbudt store penger

Svenske medier skrev i fjor at Anka var aktuell i den svenske utgaven av «Skal vi danse». Hennes daværende ektemann, Paul Anka (69), sa den gangen at hun hadde blitt tilbudt nærmere 100.000 kroner per program for å delta i konkurransen.

Hun takket likevel nei til slutt.

Hun ønsker ikke å avsløre hva hun får betalt i den norske utgaven, men innrømmer at tidspunktet denne gangen var viktigere enn lønnsslippen til slutt.

- Det passet ikke å være med i fjor. Men nå hadde jeg tid, sier hun.

- Og hvordan er dine egne danseferdigheter?

- Jeg kan overhodet ikke danse, så jeg synes litt synd på han som skal lære meg opp, sier Anka og smiler til danselæreren Glenn Jørgen Sandaker.

God kjemi

Sandaker innrømmer at han kjente til Anka fra mediene før. Men han ikke ville forhåndsdømme henne - til tross for at hun flere ganger har kommet med mildt sagt oppsiktsvekkende kommentarer (se fakta) etter at hun entret rampelyset i «Svenska Hollywoodfruar» på TV3.

- Jeg har lest en del om henne. Men jeg gjør meg ikke opp meninger om personer før jeg har møtt dem, sier han.

- Og Anna og jeg har fått en veldig god kjemi, så dette tror jeg blir bra, smiler Sandaker.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV