Hovedinnhold

Hanna vant «Dansefeber»

Vant dansestipend på 500.000

(VG Nett) Hanna Mjåvatn (25) brast i gråt da hun i kveld stakk av med seieren i TV Norges dansereality.

Denne saken handler om:

TANGO: Hanna Mjåvatn og Eric Nærbø i kveldens finale. Foto: Nils Bjåland
TANGO: Hanna Mjåvatn og Eric Nærbø i kveldens finale. Foto: Nils Bjåland

- Dette er det mest fantastiske jeg har vært med på, jeg har lært så mye og jeg elsker å danse, sier Mjåvatn etter å ha fått beskjeden i det direktesendte programmet om at hun gikk helt til topps.

Den lille danseren, som fikk dommerne til å gråte under sin audition, brast selv i gråt da navnet hennes ble ropt opp og hun fikk overrakt premien - et dansestipend på 500.000 kroner.

- Jeg skal bruke pengene på å reise, jeg vil trene og lære mer. Jeg skal bruke alle pengene på dansen, sier Mjåvatn, som er adoptert fra Filippinene.

Siden auditionene til programmet begynte på høsten i fjor, har dansere sakte men sikkert blitt stemt ut, helt til fire finalister stod igjen på scenen i Lillestrøm kultursenter i kveld.

I finalen konkurrerte Mjåvatn mot Eric Nærbø, Michelle Purvis og Bjørn Holte.

Holte var den første av finalistene som ble stemt ut. Deretter måtte Purvis forlate «Dansefeber», før Mjåvatns navn ble ropt opp som vinner.

Topp med tango

I finaleshowet danset Mjåvatn hip hop, en spesialkoreografi med Michelle Purvis, en solodans og en tango.

Dommerne var mest begeistret for tangoen hun fremførte med «sølvmedaljøren» Eric Nærbø.

- Dette var absolutt et av kveldens høydepunkt. Hanna, du har et uttrykk som passer som hånd i hanske til enhver genre, mente Merete Lingjærde.

- Det levnes liten tvil om hva du har levert, Hanna. Du har ikke gjort en eneste dårlig dans gjennom hele programmet, sa Vibeke Sørlie.

I fjor var det Adil Thataal som vant danseprogrammet. Han har senere prøvd danselykken i USA, og også hatt en rolle i West Side Story i Oslo.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV