Hovedinnhold

Gabrielle: - Mira er helt knust

Tårevåt exit for Gabrielle i «X Factor»
** Mira Craig brast i gråt - igjen
** Charlotte Thorstvedt brast i gråt
** Knust Mira ville ikke snakke med pressen

KNUST: - Det var veldig dramatisk. Jeg merket at det var vanskelig for Mira å ta det valget, sier Gabrielle Leithaug til VG Nett. Foto: Scanpix
KNUST: - Det var veldig dramatisk. Jeg merket at det var vanskelig for Mira å ta det valget, sier Gabrielle Leithaug til VG Nett. Foto: Scanpix
(VG Nett) Fredag 13. ble rett og slett en ulykkesdag for Gabrielle Leithaug.

Denne saken handler om:

Det ble både dramatisk og tårevått da Mari Lorentzen gikk seirende ut av omsangduellen med Gabrielle.

Protokoll:«Hva synes du om kveldens drama?»

Peter Peters ønsket Gabrielle videre, mens Jan Fredrik Karlsen ønsket å se Mari videre i konkurransen.

Tårevått

Dermed ble det nok en gang opp til Mira Craig å avgjøre hvem som får fortsette.

- Hvorfor? De vil bare ha tårer av meg, sa Mira før hun måtte ta valget.

(Saken fortsetter under bildet)

TOK TIL TÅRENE: Mira Craig var fortvilet da hun måtte ta det vanskelige valget mellom Mari og Gabrielle fredag kveld. Her flankert av meddommerne Peter Peters (t.v) og Jan Fredrik Karlsen. Foto: Scanpix
TOK TIL TÅRENE: Mira Craig var fortvilet da hun måtte ta det vanskelige valget mellom Mari og Gabrielle fredag kveld. Her flankert av meddommerne Peter Peters (t.v) og Jan Fredrik Karlsen. Foto: Scanpix

- Jeg synes Gabrielle har et særpreg, mens Mari er mer slik at det funker hver gang. Jeg synes begge helhetlig er veldig bra på scenen, sa Mira, og sukket mens tårene presset på.

- Jeg aner ikke hva jeg skal si. De er så forskjellige. Jeg vet ikke hva jeg skal si.

Hold pusten

Deretter gikk det lang tid med stillhet, samtidig som både Mira Craig og jentene som ventet på avgjørelsen kjempet mot tårene.

- Vi må ha et svar nå. Vi kan ikke pine de lenger, gjentok programleder Charlotte Thorstvedt, mens publikum holdt pusten da dramaet utspant seg på direkten.

- Men dere piner meg! Jeg digger deg skikkelig, Gabrielle. Denne gangen må jeg si Mari, sa Mira til slutt.

Trøstet av Thorstvedt

Gledestårene fosset hos Mari. En fortvilet Gabrielle måtte innse at det var slutt, og fikk trøst av en gråtende Charlotte Thorstvedt - som ga henne en god klem.

Da dramatikken hadde lagt seg fikk VG Nett beskjed om at Mira Craig ikke ønsket å snakke med media i kveld.

- Det var veldig dramatisk. Jeg merket at det var vanskelig for Mira å ta det valget. Hun kom bort til meg etterpå og sa det. Hun var veldig knust, forteller Gabrielle til VG Nett om den tårevåte avskjeden.

Satser videre

Bergenseren forteller at hun på forhånd hadde følelsen av at dette kunne bli hennes siste «X Factor»-kveld, men sier at hun fortsatt kommer til å satse på musikken fremover.

- Jeg koste meg i hjel, og jeg kommer absolutt ikke til å gi meg, sier Gabrielle.

Tidligere på kvelden gjorde jentegruppa Shackles en forrykende versjon av «Free Your Mind» av En Vogue, og høstet bare godord fra dommerne.

Les også:- Sexy drusedamer!

- For noen sexy drusedamer! Dere ser bra ut, dere skaper god energi, og selv om dere synger litt surt innimellom gjør det ingenting. I dag har dere vært best, ropte dommer Jan Fredrik Karlsen etterpå.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV