Hovedinnhold

Droppet Henning

- for nå er Inga Berit nyforelsket

Etter at opptakene til «Jakten på kjærligheten» var over, døde forholdet mellom Inga Berit Lein (23) og Henning André Andersen (26). Nå er hun nyforelsket i en mann fra hjembygda.

Denne saken handler om:

- Jeg har fått meg kjæreste, sier Inga Berit med et stort smil - lettet over at hemmelighetskremmeriet rundt TV-serien endelig er over.

Mannen hun er forelsket i, traff hun på utestedet JB 11 hjemme i Verdal i høst.

- Det var etter at TV-opptakene var ferdig. Jeg var på venninnefest. Han tok kontakt med meg fordi han hadde sett meg på TV. Jeg vet ikke om han mente så mye alvor da, annet enn at det var artig å hilse på. Men forholdet utviklet seg, sakte, men sikkert. Og jeg er veldig glad for at han tok kontakt, fastslår 23-åringen.

Hun forteller at hun har møtt en mann som ikke er opptatt av at hun har vært på TV.

- Han er ikke på noen troféjakt, fastslår Inga Berit, som er blitt rikskjendis og medieyngling etter å ha vært med på suksessprogrammet.

Et eneste stort smil

Nå har de to vært kjærester en liten måned.

- Han er et eneste stort smil, hele fyren. Veldig kjekk. Har gode øyne. Egne meninger. Han klarer å håndtere meg når jeg vil lekeslåss og klype litt, sånn som jeg synes er artig. Og han er en kjempegod samtalepartner. Helt suveren, sier Inga Berit.

Av hensyn til sin nye kjærestes familie ønsker hun ikke å fortelle noen flere detaljer enn at hennes utkårede er 28 år og bor i Verdalen.

Ville prøve

På TV i går fortalte Inga Berit fra Verdal og Henning André fra Valdres at de var gode venner, og gjerne ville se om det var mulig å utvikle forholdet videre.

- Det opptaket var gjort dagen etter at vi kom hjem fra Italia, vi hadde hatt en fin tone og koselig tur. Men etter at vi dro hjem hver til vårt, ble det stille, vi klarte ikke å holde kontakten. Han er en kjempekar, en trivelig mann, men det ble ikke den kjemien. Det ble for lang avstand. Hadde vi vært stormforelsket hadde vi klart det uansett, mener Inga Berit.

Sitt nye forhold har hun prøvd å holde så hemmelig som mulig. Hun har helt nylig fortalt det til familien.

- Jeg informerte dem som trengte å bli informert, og ba dem om å holde kjeft.

For ryktene har gått voldsomt om TV2-bonden og den nye mannen i hennes liv.

- Vi spiste lunsj sammen en dag, og da ble det baluba, da ringte både VG, Her og Nå og Se og Hør, forteller Inga Berit.

Dropper TV-serien

- Nå skal vi nyte at vi kan finne på ting ute blant folk, gå på kino, spise middag, være normale uten at hele Verdalen står på hodet.

- Jeg er imponert over at han har taklet alt så godt, imponert over at han i det hele tatt har orket å prøve. Telefonen min ringer i ett sett, jeg skal ditt og datt. Men det har vært veldig godt å ha noen å snakke med om alt det som skjer.

- Hvordan har det vært for ham at du flørter på TV samtidig som dere er kjærester?

- Før var det artig å se programmet, men etter at ting ble seriøst, var det ikke så morsomt lenger. Det er jo dama hans! Men opptakene ble jo gjort før jeg møtte ham. Vi har snakket om det, men har ikke noe ønske om å se programmet, sier Inga Berit, som hadde en plan om å gå på kino når siste episoden av «Jakten på kjærligheten» ble sendt på TV2 i går.

- Jeg har alle programmene på DVD, så vi får ta dem opp igjen og se på dem om 10-12 år, ler Inga Berit.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV