Hovedinnhold

«Charter»-Hilde (40) falt for 19 år yngre mann

REALITYKJENDIS: Hilde Skovdahl Jørstad (40) falt ikke for noen av frierne i «Charterfeber» (bildet). Men nå har hun hell i kjærlighet. Foto: TV3
REALITYKJENDIS: Hilde Skovdahl Jørstad (40) falt ikke for noen av frierne i «Charterfeber» (bildet). Men nå har hun hell i kjærlighet. Foto: TV3
(VG Nett) - Jeg merker ikke aldersforskjellen, men er så lykkelig at jeg bare vil skrike det ut til all verden! jubler Hilde Skovdahl Jørstad.

Denne saken handler om:

Sjekkingen i «Charterfeber» på TV3 i fjor resulterte ikke i kjærlighet, men nå sprudler Hilde (40) i lykkerus. Det er ukebladet Her og Nå som i dag melder at realitykjendisen har forelsket seg i en 21 år gammel mann.

- Rykter

- Jeg kan bekrefte at jeg har fått meg kjæreste, sier Hilde til VG Nett.

- Når nyheten nå endelig er ute, så er det egentlig en lettelse. Det har vært en del rykter, siden folk har sett oss sammen, sier Billingstad-kvinnen om seg og sin nye flamme, som bor i Drammen.

- Han heter Robin, og ja, det er aldersforskjell mellom oss. Han er 21 år, forteller Hilde som ellers ikke vil si mer om den utkårede.

- Det er fortsatt litt ferskt, forklarer hun til VG Nett.

- Når jeg ser aldersforskjellen presisert på trykk, så ser det litt ille ut, men i virkeligheten merker jeg ikke aldersforskjellen mellom oss, sier Hilde til VG Nett.

Han tok kontakt

- Omgivelsene våre reagerte på aldersforskjellen først, men noen ganger må man bare slå til, sier Hilde som så Robin første gang inne i en butikk i fjor. De fikk øyekontakt, men det ble ikke mer den gangen. For ikke lenge siden tok Robin kontakt med Hilde, og dermed var det gjort. Hun hadde nemlig ikke glemt ham heller.

- Sånt skjer bare en eller to ganger i livet. Det er egentlig skikkelig romantisk. Jeg tror jeg er verdens heldigste, sier Hilde som forteller at kjæresten er «Charterfeber»-fan.

Full respekt

Hun kan ikke få rost sin unge flamme nok.

- Endelig har jeg funnet en som tar meg som jeg er, og som ikke prøver å dempe meg. Det er full respekt begge veier. Han liker at jeg er upolert, som han sier, ler Hilde som i vinter igjen dukker opp i en ny sesong av «Charterfeber».

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV