Hovedinnhold

Blomster-Finn: - Du er vidunderlig, Lene Alexandra!

NYDALEN (VG Nett) De tidligere «Skal vi danse»-deltagerne er ikke i tvil om at den rette personen vant årets kjendiskamp på parketten.

Denne saken handler om:

En som vanlig svært engasjert Finn Schjøll, som var med i «Skal vi danse» i fjor, boblet over av lovord om fredagens vinner.

- Jeg synes det er Lene Alexandra som skal ha alle blomstene i dag. Jeg synes på en måte hun har vist hvem hun er. Hun er en nydelig ung pike, hun har danset seg inn i alles hjerter. Gratulerer Lene Alexandra, du er vidunderlig, sa Schjøll.

Les flere saker og se VGTV fra finalen:
* - Jeg har gått fra jente til kvinne
* Flo: - En verdig vinner
* Lene Alexandra: - Skjønner ikke at jeg har vunnet

Ettersnakk: Si din mening om finalen!

- Kanonrått

Siri Kalvig, som hang med lenge i årets runde av programmet, lot seg også imponere av Lene Alexandra.

- Hun leverte jo veldig bra i dag. Det at hun fikk bare tiere var kanonrått. Hun har gjort en kjempejobb, sa Kalvig til VG Nett. Hun var imidlertid også svært imponert over Flos danseshow fredag.

- Tore André leverte også veldig bra i dag. Jeg heiet på begge to, og hadde virkelig ikke noen formening om hvem jeg ville at skulle vinne.

- Han var helt fantastisk. Gøy at han danset så bra, men Lene Alexandra var best, sånn er det, fortsatte Finn Schjøll.

Mona Grudt, som har fått en plass i superfinalen fordi Tshawe Baqua ikke kunne være med, mener den beste danseren vant.

- Men det betyr at vi må legge oss skikkelig i hardtrening, for da blir konkurransen i superfinalen også større, sa hun til VG Nett etter finalen fredag.

SE BILDENE FRA FINALEN HER!

- Kunne blitt proff

Dommer Trine Dehli Kleve har vært profesjonell danser, og er i dag vant til å bedømme profesjonelle dansere. Hun forklarer nivåforskjellen på Lene Alexandra og proffene på følgende måte:

- Hun har langt igjen, men hadde hun startet som ung jente, og trent for å bli profesjonell danser, er jeg sikker på at hun hadde hatt de samme mulighetene som jeg og mange andre har hatt.

VGTV:Dommernes reaksjoner: - Lene kunne blitt proff

Tor Fløysvik, som også har vært «Skal vi danse»-dommer, mener Tom-Erik Nilsen og Lene Alexandra var bedre enn noen gang i finalen, og innrømmet samtidig at han er blitt overrasket over stå på-viljen til den tidligere modellen.

- Jeg er full av beundring. Hun har vist at hun virkelig er målbevisst. Jeg hadde ikke trodd at hun var så seriøs, sa han, og fikk full støtte fra en annen eks-deltager, Katrine Moholt:

- Det var veldig fortjent. Hun har virkelig blitt en fantastisk danser. All ære for den seieren der, sa hun.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV