Hovedinnhold

Bitter Hedda ut av «71 grader Nord»

UTE AV SERIEN: Hedda Bjørkholen (26) fra Rena fikk ikke være med helt til Nordkapp. Foto: TVN
UTE AV SERIEN: Hedda Bjørkholen (26) fra Rena fikk ikke være med helt til Nordkapp. Foto: TVN
(VG Nett) Hedda Bjørkholen (26) mente hun hadde mer å fare med enn de fleste av rivalene, og syntes det var utrolig surt å bli sendt hjem.

Denne saken handler om:

Selv om Rena-kvinnen tok nedelaget med fatning foran TV-kameraene, innrømmer hun overfor VG Nett at det var fryktelig bittert der og da.

- Jeg ble litt sjokkert selv. Menn sånn er spillet, og jeg spilte det ikke godt nok. Jeg kom ikke godt overens med de andre, lyder det fra 26-åringen.

Lei av ventingen

Hedda fikk lavest poengsum fra rivalene da de skulle stemme over hvem de mente burde forlate konkurransen. Én av grunnene var at de syntes Hedda «kjeftet og smelte» for mye.

- Ja, jeg overkjørte kanskje noen et par ganger. Men jeg var lei av å vente hele tiden, og når ting går tregt, så sier jeg klart fra. I denne sammenhengen var det kanskje ikke så lurt, forklarer Hedda til VG Nett.

Kritiserer kunnskapsnivået

Hun håper likevel at rivalene sendte henne hjem først og fremst fordi de så på henne som en stor konkurrent.

- Jeg har ben i nesa. Og jeg hadde forventet mye mer av de andre, innrømmer Hedda, som ikke legger skjul på at hun synes det var veldig mye klaging og syting fra rivalenes side.

- De hadde utrolig lite kunnskaper generelt, og jeg var virkelig ikke forberedt på all sytingen. Det var veldig bittert at folk som var så lite motivert, gikk videre, mens jeg ble sendt så tidlig hjem, sier Hedda.

Ble sviktet

Hun lærte også at spillet innebærer at tillit kan bli brutt.

- Jeg trodde at jeg var i en allianse, og at jeg kunne stole på folk. Men det var bare tull. Alle gjør det de kan for å komme videre, sier Hedda.

Selv om 26-åringen mener enkelte av rivalene var i slappeste laget, synes hun likevel at det var verdige vinnerkandidater igjen da hun måtte forlate ferden fra Lindesnes til Nordkapp.

- Noen av de som var igjen, fortjener å vinne, mens andre absolutt ikke er verdige vinnere, sier Hedda. Hun befinner seg i Norge nå, men bor i perioder på farm i Australia.

Les også:Tonnie: - Jeg gråt veldig mye

Les også:Kjempet forgjeves mot tårene

For mye seg selv

Hedda nyter nå det norske høstværet før hun setter kursen mot «down under». Hun forsikrer at hun ikke angrer på at hun var med i «71 grader Nord».

- Jeg fikk være med på den ene knallfine turen etter den andre. Men jeg burde spilt spillet bedre. Min feil var at jeg var meg selv i for stor grad, mener Rena-kvinnen.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FÅ UNDERHOLDNINGSNYHETER PÅ FACEBOOK

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV