Hovedinnhold

Alex Rosén ny Norske Talenter-dommer: - Jeg er blitt streng og alvorlig

... og her er de nye programlederne

(VG Nett) Alex Rosén erstatter Jan Fredrik Karlsen og blir ny dommer i TV-programmet Norske Talenter.

Denne saken handler om:

Det ble offentliggjort under TV 2s vårlansering i Oslo torsdag kveld. Rosen skal dermed dømme deltagerne i programmet sammen med Thomas Giertsen og Mia Gundersen når Norske Talenter gjør comeback på skjermen til neste år.

- Jeg er blitt streng og alvorlig, sa Rosén fra scenen med et gapskratt under presentasjonen. Til VG Nett etterpå forsøkte han å utdype:

- Jeg ble seriøs for lenge siden. Jeg hadde masse innholdsløst skvalder på TV, så sa jeg til NRK at jeg ville lage noe seriøst, og fikk lage Folk i farta. Da var jeg seriøs, og etter det sluttet jeg å le, sier han, nok en gang etterfulgt av det karakteristiske gapskrattet.

VGTV: Se intervju med Alex her!

VGTV:Jan Fredriks nye program: Lurer kjendiser

Les flere nyheter på Rampelys-forsiden!

NY DOMMER: Alex Rosen erstatter Jan Fredrik Karlsen bak dommerbordet i Norske Talenter. Foto: VG
NY DOMMER: Alex Rosen erstatter Jan Fredrik Karlsen bak dommerbordet i Norske Talenter. Foto: VG

Han kom samtidig med en avsløring som kanskje vil overraske de mange som har meldt seg på Norske Talenter:

- Jeg liker alle typer talenter utenom sang! Alle som synger blir sendt hjem. De som melder seg på med sang kommer til å ryke ut! Jeg kommer ikke til å være slem, men ærlig: Er de dårlige kommer de til å ryke ut!

Den nye «Norske Talenter»-dommeren Alex Rosén startet TV-karrieren sin i NRK med programmet U på starten av 90-tallet. Han har senere gjort en rekke ulike TV-prosjekter, i tillegg til å ha vært vokalist i rockebandet Go-Go Gorilla. Han erstatter talentveteranen Jan Fredrik Karlsen.

Nye programledere

I kveld ble det også kjent at Marthe Sveberg Bjørstad og John F. Brungot blir den nye programlederduoen for Norske Talenter.

VGTV: Se programleder John F. Brugots skjulte talent!

Bjørstad har tidligere vært programleder for fin fredag og Superkviss på NRK Super. Hun ledet også MGP Jr. sammen med Kåre Magnus Bergh i juni.

John F. Brungot er skuespiller og er kanskje mest kjent fra TV-serien En god nummer to med Henriette Steenstrup. Der spiller han høflige Johannes F. Bøe. Brungot har også vært med i spillefilmene «Mot Moskva» og «Play».

NY DUO: Her er den nye programlederduoen for Norske Talenter. Foto: TV 2
NY DUO: Her er den nye programlederduoen for Norske Talenter. Foto: TV 2

Programlederne skal overta stafettpinnen fra Sturla Berg-Johansen og Pia Lykke som ledet sendinene i forrige runde. Første sesong var det Berg-Johansen og Marte Stokstad som loset TV-seerne gjennom talent-kveldene.
- Erstatte og erstatte, programmet må jo ha programledere så vi er heldige som har fått det oppdraget, sier en kledelig beskjeden John F. Brungot til VG Nett. Hans partner Marte Sveberg Bjørstad legger til:
- Vi er glade i folk, så vi skal møte dem med åpne armer og gjøre det så hyggelig og trygt som mulig å være med, sier hun.

Har dere noen skjulte talenter vi ikke vet om?
- Jeg har prøvd meg med sang, dans og piano i ti år og jeg kan det fortsatt ikke, sier Marte.

- Jeg har ett, men det er noe jeg aldri får bruk for: Jeg kan springe på alle fire, sier John og tar raskt utfordringen med å vise VGTV de skjulte kunstene. VGTV: Se Johns skjulte talent her!

DOMMERNE: Mia Gundersen og Thomas Giersten får med seg Alex Rosén på laget. Foto: TV 2 Foto:
DOMMERNE: Mia Gundersen og Thomas Giersten får med seg Alex Rosén på laget. Foto: TV 2 Foto:

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV