Hovedinnhold

«71 grader nord»-Tonnie: - Jeg gråt veldig mye

(VG Nett) Tonnie Lobekk (22) angret som en hund på «71 grader nord»-deltakelsen da hun brøt sammen i tårer på Folgefonna.

Denne saken handler om:

- Der og da angret jeg noe så sinnssykt. Jeg begynte å tenke på de hjemme, og tenkte: Hvorfor meldte jeg meg på dette, sier Tonnie Lobekk til VG Nett.

I kveldens episode av «71 grader nord» skal deltakerne krysse Norges tredje største isbre, Folgefonna. Men været viser seg ikke fra sin beste side, og det blir en strabasiøs ferd for deltakerne.

Ekstreme forhold

Sterk vind, dårlig sikt og piskende snø sørger for at forholdene blir svært ekstreme. Det hele ender med at Tonnie - som tidligere har slitt med astma - begynner å hyperventilere.

VG Nett-leser:
«De bør jo endre på disse reglene om merking og frikort. Det er jo helt ubrukelig å vinne frikort tre ganger på rad om en er med i mindretallsalliansen.»
Si din mening!

- Det hadde ikke så mye med astmaen å gjøre. Problemet var at jeg ble så redd. Jeg vet at det ikke er så farlig, og at man bare må puste rolig for at det skal gå over. Men jeg ble så redd at jeg ikke fikk kontroll over det, slik jeg pleier, forklarer 22-åringen.

Lobekk sier at episoden på Folgefonna er det verste hun har vært med på.

Gråt mye

- Jeg følte ikke vi hadde kontroll, og det var en ekkel følelse å være der på toppen. Når jeg i tillegg hørte crewet snakke om at de slet med å finne frem, så oppfattet jeg det sånn at de var litt usikre på hvor vi var henne, forteller Lobekk.

Vel hjemme i sofaen på Klepp angrer ikke Lobekk på deltakelsen, men den dramatiske opplevelsen sitter enda godt i kroppen.

- Jeg gråt veldig mye. Det er jo ikke synd på meg, selvfølgelig. Jeg meldte meg jo på selv, men det spørs om jeg klarer å se det på TV i kveld, sier Tonnie.

Les flere nyheter på Rampelys-forsiden
Følg Rampelys på Facebook

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV