Hovedinnhold

Ragnhild Gulbrandsen tapte «Mester»-duell: – Fortsettelsen hadde blitt for tøff

Det gjorde ingenting for Ragnhild Gulbrandsen (38) å bli slått ut av «Mesternes Mester». Tvert imot.

Hun tapte i natt-test mot Andreas Håtveit.

– Jeg sniktittet litt på øvelsene som kom etterpå, og med tanke på dem var det helt greit å gå ut. Jeg tror rett og slett fortsettelsen hadde blitt for tøff for meg, sier Ragnhild Gulbrandsen til VG.

Samtidig er hun stolt over å ha vært med i årets «Mesternes Mester».

– Det er på mange måter en hyllest til idrettsutøverne som er med, og det de har oppnådd. Jeg synes vi blir fremstilt på en så fin måte, sier Gulbrandsen.

Husker du? Ragnhild Gulbrandsen: – Jeg synes ikke det er så morsomt å se meg selv på TV

Hun har selv sett alle sesongene av «Mesternes Mester».

– Som TV-seer blir man litt bedre kjent med gamle idrettshelter. Som deltager ble jeg kjent med de andre i programmet på en helt annen måte. Jeg hadde jo dannet meg et inntrykk av dem på forhånd, og når jeg ble bedre kjent med dem, ble jeg så glad i dem, sier den tidligere fotballspilleren fra Trondheim.

Derfor «gjemte» Anette Sagen seg på stranda etter at hun ble slått ut

Hun har en lang og innholdsrik merittliste fra sin idrettskarriere: OL: 1 Gull. VM: deltok '99, '07. EM: '97 og '01. 80 landskamper, 30 mål. Tre seriemesterskap og fire cupmesterskap med Trondheims-Ørn. Var toppscorer i toppserien i 1997, 2000 og 2001. Har totalt 254 mål på 190 kamper for Trondheims-Ørn. Har også spilt for Ranheim, Boston og Asker.

Artikkelen fortsetter under bildet...

<p>BLE IGJEN: – Måtte vi reise hjem etter at vi var slått ut, ble vi bedt om å holde en lav profil slik at folk ikke skulle skjønne at vi var slått ut, sier Ragnhild Gulbrandsen</p>

BLE IGJEN: – Måtte vi reise hjem etter at vi var slått ut, ble vi bedt om å holde en lav profil slik at folk ikke skulle skjønne at vi var slått ut, sier Ragnhild Gulbrandsen

Foto: Mattis Sandblad, VG

Siri Eftedal Seland: – Jeg manglet «killer-feelingen» i «Mesternes Mester»

– Etter at jeg ble slått ut, flyttet jeg også ned på hotellet der hvor de andre som var slått ut før meg bodde, og vi hadde det rett og slett veldig hyggelig. Vi reiste rundt og opplevde masse sammen.

På forhånd hadde de fått beskjed om at de utsendte deltagerne helst ikke skulle reise hjem før alt var ferdig innspilt.

Anne Jahren: – Konkurranseinstinktet våknet overraskende fort

– Og måtte vi reise hjem, ble vi bedt om å holde en lav profil, slik at folk ikke skulle skjønne at vi var slått ut. Men det hadde jo ikke vært noe morsomt – å være hjemme og gå rundt og gjemme seg bort, sier hun.

Til tross for en lang idrettskarriere med mye mediefokus, syntes ikke Ragnhild at det var særlig morsomt å se seg selv på TV.

– Men det gikk bedre etter hvert – og det kan sikkert ha noe med at jeg vennet meg til at det var kameraer rundt oss hele tiden, sier Ragnhild.

Jan Åge Fjørtoft: – Kroppen min jublet da jeg ble slått ut

Årets sesong av «Mesternes Mester» ble innspilt i fjor høst, og Ragnhild er for lengst tilbake i hverdagen og jobben i Norges Fotballforbund. Der jobber også Jan Åge Fjørtoft, som hun slo ut i natt-testen forrige lørdag.

– Han hadde jo lovet å servere meg lunsj på jobben hver dag dersom jeg slo ham ut. Men jeg har ikke sett noe til den serveringen ennå. Jeg har vært mye ute av kontoret i det siste, men jeg skal nok gni det inn etter hvert, sier Ragnhild spøkefullt.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV