Hovedinnhold

Rå sex på TV2 tekst-TV

På TV2s tekst-TV-sider annonseres det for sexopptak med orgasmegaranti og SMS-chat med masse kåte og villige damer.
Nå vil TV2-ledelsen redusere antallet sexannonser på tekst-TV og prøve å fjerne annonsene fra de mest trafikkerte tekst-TV-sidene.

- Disse annonsene har vært med oss siden starten for ti år siden.

Vi har ikke formet en politikk mot disse annonsene, men sagt at over lang tid skal annonsene fjernes fra de mest brukte sidene. Men dette er langsiktige avtaler på opptil ett år. Så det vil ta tid å få fjernet det, sier sjefredaktør for TV2 Interaktiv, Gunnar Stavrum.

I annonsene for telefon- og SMS-sex på TV2 blir det reklamert for: «Amatørsex i prøverommet», «Olga (53) kåt som en 30-åring» og «Jenter på sexfest». Det blir til og med lovet: «Orgasme garanti».

Det hele blir solgt under overskrifter som: «Orgasmisk» og «Sterk sex».

Tilbudet om tjenestene får man mens man leser sportsresultater og nyheter på tekst-TV.

- Vi har prøvd å tone ned støtende ting. Men helt borte er det ikke ennå, sier Stavrum.

- Men er det ikke en stor fare at barn kommer seg inn på disse tekst-TV-sidene?

- Det er av hensyn til barn og andre som føler seg støtt at vi prøve å fjerne dette fra de allment besøkte sidene. Dessuten er vi nøye med å holde oss innenfor norsk lov, sier Stavrum.

Dagbladet tjener mellom 10 og 15 millioner kroner i året på sin sexannonsering. Men Stavrum vil ikke gi noe anslag for hvor mye sexannonseringen betyr for TV2 tekst-TV.

- Det vet jeg ikke. Vi har ikke noe eget budsjett for denne annonseringen. Men tekst-TV er et attraktivt annonsemedium, så jeg tror vi kan få fylt plassen med andre ting. Vi ønsker å få disse annonsene bort fra ansiktet til dem som ikke bevisst oppsøker materialet, sier sjefredaktør Gunnar Stavrum i TV2 Interaktiv.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV