Hovedinnhold

Utstemt fra «Paradise Hotel»: - Jeg er ikke bitter

(VG Nett) Yvonne Mariell Harjo Salomonsen (21) ble den første deltakeren som måtte sjekke ut av «Paradise Hotel».

Denne saken handler om:

Både Yvonne og konkurrenten Nanna Dahlen (22) valgte å stille seg bak Øystein Wanoa (22) i den avgjørende par-seremonien, og dermed ble det opp til kjekkasen fra Hamar å avgjøre hvem som skulle få lov til å bli igjen på hotellet.

VGTV:Traff eksen på «Paradise Hotel»

Valget falt på Nannah, til tross for at Yvonne og Øystein hadde delt rom så langt.

Forberedt

- Jeg er ikke bitter, og var egentlig litt forberedt på det. Men selvfølgelig var det litt kjipt, innrømmer Yvonne overfor VG Nett.

VGTV:Triana hadde egen favoritt

- Øystein og jeg hadde en veldig god kjemi, og veldig god kontakt. Vi pratet veldig mye om den situasjonen han antageligvis kom til å havne oppi, legger hun til.

- Var ikke meg selv

21-åringen fra Tana sier likevel at hun ikke bærer nag til noen av de andre konkurrentene, selv om Yvonne ble den første av deltakerne som måtte pakke koffertene og reise hjem.

- Det var en flott gjeng der inne. Den vanskeligste personen å forholde seg til var meg selv. Jeg klarte ikke helt å vise hvem jeg var, og oppførte meg litt mer forsiktig enn jeg vanligvis ville gjort, forklarer Yvonne.

SJEKKET UT: Yvonne Mariell Harjo Salomonsen (21) ble den første deltakeren som måtte sjekke ut av «Paradise Hotel». Foto: Halstein Røyseland
SJEKKET UT: Yvonne Mariell Harjo Salomonsen (21) ble den første deltakeren som måtte sjekke ut av «Paradise Hotel». Foto: Halstein Røyseland

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV