Hovedinnhold

- «Paradise»-Noor misbrukt på Facebook

- SKUMMELT: Noor Kamil (23) liker ikke at noen har opprettet en Facebook-profil i hennes navn. Foto: TV3
- SKUMMELT: Noor Kamil (23) liker ikke at noen har opprettet en Facebook-profil i hennes navn. Foto: TV3
(VG Nett) Noor Kamil (23) fortviler etter at noen utgir seg for å være henne på det populære nettsamfunnet.

Denne saken handler om:

- Noen har opprettet en falsk profil på meg. De har stjålet bildene mine, og sender ut masse drittmeldinger til mine fans og gode venner, sier 23-åringen fortvilet til VG Nett.

Noor forteller at hun etter deltakelsen i Paradise hotel har fått mye oppmerksomhet og mange venneforespørsler på Facebook.

- Skummelt

- Jeg legger til de som adder meg, og tenker at de må få lov til å snike litt rundt på profilen min. Men når folk går over grensen på den måten (oppretter falsk profil) har de virkelig for lite å gjøre, mener Noor.

Hun er redd folk skal endre oppfatning av henne hvis de mottar meldinger fra den falske siden på det populære nettsamfunnet.

- Jeg synes det er veldig dumt, og veldig skummelt. Hvis ikke Facebook gjør noe med dette, blir jeg nødt til å anmelde saken, sier Noor, som mener misbruket av henne på Facebook er på grensen til mobbing.

- Jeg synes det er helt tragisk, sier hun.

- Problematisk

Trond Nedrelid i Institutt for Journalistikk er blant annet ekspert på sosiale medier. Han tror det kan være nyttig for kjendiser å registrere navnet sitt for framtidig bruk.

- Det kan være nyttig å registrere seg tidlig. Det som er problematisk med nettet er at når man først har publisert noe, så kan det være vanskelig å få fjernet det igjen. Er det snakk om ufine meldinger til venner, så er det mulig å oppklare, men det er verre dersom det er bilder som blir lagt ut, mener Nedrelid.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV