Hovedinnhold

«Paradise Hotel»-deltakere kjente hverandre fra før

BEKJENTE: Petter Pilgaard (t.v) og Mats André Pedersen (i midten) kjente hverandre før deltakelsen på «Paradise Hotel». Rune Gammelsether møtte eksen sin på luksushotellet. Foto: TV3
BEKJENTE: Petter Pilgaard (t.v) og Mats André Pedersen (i midten) kjente hverandre før deltakelsen på «Paradise Hotel». Rune Gammelsether møtte eksen sin på luksushotellet. Foto: TV3
(VG Nett) Flere av deltakerne på «Paradise Hotel» hadde møtt hverandre før de sjekket inn på luksushotellet.

Denne saken handler om:

TV-seerne har allerede vært vitne til at ekskjærestene Ida Gran og Rune Gammelsether møtte hverandre igjen i Mexico. Der fikk Rune også et gjensyn med glamourmodellen Noor Kamil, som gutten fra Mjøndalen tidligere hadde hatt en flørt med.

Les også:Ida, Rune og Noor om trekantdramaet

Som om ikke det var nok, dukket også Vegard Kjølstad opp på hotellet. Han kjente både Ida og Rune godt fra før.

Les også:Nytt trekantdrama

Men det var flere som hadde møtt hverandre før innspillingen av den populære TV-serien på TV3 begynte i begynnelsen av februar.

- Jeg kjente Mats fra før, innrømmer Petter Pilgaard overfor VG Nett.

Visste ikke om deltakelse

- Jeg har blitt kjent med ham på byen, og vi har felles kjente. Men jeg visste ikke at han skulle være med på TV-serien, understreker Petter.

Mats bekrefter også at han kjente Petter fra før.

Debatt:Er det riktig av TV3 å ikke opplyse om at deltakerne kjenner hverandre?

- Jeg er mye ute, og jobber i utelivsbransjen. Vi er felles bekjente, sier Mats.

I tillegg forteller både Petter og Rune at de kjenner til en av deltakerne som sjekker inn på hotellet i løpet av de kommende episodene.

- Lite miljø

VG Nett har snakket med de andre deltakerne som var blant de første til å sjekke inn på «Paradise Hotel». Verken Lene Sortevik, Iris Giladi, Nanna Dahlen eller Kevin Guzon kjente noen av de andre på forhånd.

Mats og Petter mener det er vanskelig å plukke ut deltakere som ikke kjenner hverandre fra før.

- Når man tar ut folk fra Oslo som henger mye i de samme miljøene, så er det ikke umulig å møte folk man kjenner, mener Mats.

TV3 overrasket

- Norge er et lite land. Miljøet er ganske lite for folk som er aktuelle for sånne shows (som Paradise Hotel), tror Petter.

TV3 hevder bekjentskapet mellom deltakerne kom som en overraskelse.

- Det var overraskende for oss også, men når man caster en kar som Petter Pilgaard, med det kontaktnettverket han har, så er det nesten ikke til å unngå. For oss har det heller ikke utgjort noen forskjell, sier informasjonsansvarlig Øyvind Skovli i TV3 til VG Nett.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV