Hovedinnhold

Ny underholdningskanal fra TV 2

PÅ TV 2: Linni Meister, Kim Kardashian, Petter Pilgaard og Mari Haugersveen skal vise frem sine liv på TV 2s nye underholdningskanal. Foto: Scanpix/Pa Photos
PÅ TV 2: Linni Meister, Kim Kardashian, Petter Pilgaard og Mari Haugersveen skal vise frem sine liv på TV 2s nye underholdningskanal. Foto: Scanpix/Pa Photos
(VG Nett) TV 2 starter opp ny kanal fra 17. oktober, og håper å tilfredsstille det norske folks underholdningsbehov.

- Vi mener det er behov for en slik kanal, og kommer til å sende en blanding av innkjøpte og egenproduserte serier, sier kommunikasjonssjef i TV 2, Aleksander Valestrand til VG Nett.

Travelt

Den nye kanalen har fått navnet TV 2 Bliss. Under TV 2s høstlansering tidligere i år ble blant annet doku-seriene om Linni Meister og Petter Pilgaard og kjæresten Mari Haugersveen presentert. Disse vil bli sendt på den nystartede kanalen.

Men TV 2s underholdningsflaggskip «God Kveld Norge», vil ikke flyttes over til TV 2 Bliss. Dette programmet, med Dorthe Skappel i spissen, vil fortsatt sendes på moderkanalen. TV 2 Bliss vil ifølge Valestrand få god distribusjon og skal være tilgjengelig hos alle de store TV-distributørene. Kanalen går på luften allerede 17. oktober.

- Det er travle dager her nå, sier Valestrand.

Les også:TV 2-anker: - Tabben vil følge meg hele karrieren

NY LOGO: Slik ser logoen til den nyoppstartede TV 2-kanalen ut. Foto: TV 2
NY LOGO: Slik ser logoen til den nyoppstartede TV 2-kanalen ut. Foto: TV 2

Kardashians til Norge

Blant de mange innkjøpte TV-seriene som skal prege den nye kanalen, er serien om Kardashian-familien. «Keeping up with the Kardashians» har vokst seg til en enorm suksess i USA, men dette blir første gang serien vises på norske TV-skjermer.

Les også:TV 2 kutter 72 årsverk

I serien møter man blant annet sexsymbolet Kim Kardashian og følger hennes liv, sammen med søsteren Kourtney. Hele familien er blitt paparazziyndlinger og Kim Kardashian har blant annet vært med i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse», etter suksessen i realityserien.

- Ny TV-hverdag

Den nye underholdningskanalen følger flere av TV 2s tidligere satsninger på nisjekanaler, med spesielt innhold. TV 2 Nyhetskanalen og TV 2 Sport er tidligere ekspempler på dette, og Valestrand mener nisjekanaker er en del av den nye TV-hverdagen.

- TV-verdenen er blitt mye mer fragmentert, og dette er et eksempel på dette. Det er på en måte en nisjekanal, men jeg tror den favner bredere enn om det skulle være en ren nisjekanal. Men en del av den nye virkeligheten er at man år flere kanaler med spesielt innhold, sier han.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDEN
Og følg journalist Ida Anna Haugen på Twitter

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV