Hovedinnhold

Ufrivillig TV-stripp

(VG Nett) Modellen kastet klærne, uvitende om at hun var på direktesendt TV. Nå fortviler hun.

Denne saken handler om:

Episoden utspant seg i går - under moteuken i London. Den ikke navngitte modellen ante fred og ingen fare da hun skiftet i garderoben før hun skulle vise Betty Jacksons nye kolleksjon på catwalken.

Naken på direkten

Det modellen ikke fikk med seg, var at hun hadde et TV-kamera mot seg, som sendte den toppløse skjønnheten direkte hjem i stua til tusenvis av briter.

The Sun-reporteren Lorraine Kelly sto og snakket inn i kamera - også hun uvitende om det nakne blikkfanget i bakgrunnen. Avisreporteren ble intervjuet på direkten av moteeksperten Mark Hayes i TV-kanalen GMTV.

- Lei seg

Den toppløse brunetten skal være fortvilet over å ha blottet seg på TV.

- Hun er utrolig lei seg. Hun ante ikke at hun hadde kameraet på seg, sier en ikke navngitt kilde til The Sun.

Også reporteren beklager opptrinnet.

- Jeg synes synd på jenta, sier hun.

- Røpet for mye

En talsmann for TV-kanalen har følgende kommentar:

- Vårt mål er å avsløre hva som foregår i kulissene under moteuken i London, men denne gangen røpet vi for mye. Man forventer ikke å se en toppløs dame på frokost-TV.

Mer om moteuken i London finner du her!

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV