Hovedinnhold

Norges vakreste frøkner kåret

VAKREST: Lisa-Mari (t.v.) og Kirby Ann stakk av med seieren i årets Frøken Norge. Foto: Scanpix
VAKREST: Lisa-Mari (t.v.) og Kirby Ann stakk av med seieren i årets Frøken Norge. Foto: Scanpix
(VG Nett) Kirby Ann Basken skal være Frøken Norge i Miss Universe, mens Lisa-Mari Moen Jünge skal representere Norge i Miss World.

Denne saken handler om:

Mens juryen har valgt Kirby Ann, er det tv-seerne som har hatt mest å si i valget av Lisa-Mari.

Norsk-filippinske Kirby Ann er 21 år gammel og jobber som TV-programleder for Sonen og modell. Lisa-Mari er 18 år og går siste året på videregående skole.

De to har danket ut til sammen 2215 andre jenter som meldte seg på i kampen om å bil kåret til årets Frøken Norge, og kan foreberede seg på å reise til Miss Universe i Mexico og Miss World i Polen.

BILDESPESIAL: Se bilder av alle finalistene her!

Kirby Ann er for øvrig ikke helt ukjent med misse-titler. I fjor ble hun kåret til Miss Filippines, og ble samtidig nummer to i den norske kåringen.

Anna-Marie Augustin kom på tredje plass i kveldens kåring og må steppe inn dersom en av de to vinnerne må trekke seg.

- Må ha utseende med seg

Før kveldens show sa jurymedlem Kristin Spitznogle at vinneren ville måtte ha utseende på plass, men også at en Frøken Norge må være sikker på seg selv.

- Hun må være trygg og ha en viss utstråling, det er klart, var det siste Spitznogle sa før kveldens kåring gikk av stabelen.

LES OGSÅ: - Litt det samme som Grand Prix

I fjor var det Martine Jonassen som representerte Norge i Miss Universe og Tonje Elise Skjærvik i Miss World.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV