Hovedinnhold

Mira sendte Stine Terese ut av X-Factor

(VG Nett) Gabrielle og Stine Terese måtte kjempe om plassen videre i X Factor. Og det ble Gabrielle som trakk det lengste strået.
RØK UT: Stine Terese Tinker Julseth fikk ikke være med videre i X-factor Foto: Scanpix
RØK UT: Stine Terese Tinker Julseth fikk ikke være med videre i X-factor Foto: Scanpix

Etter at seernes stemmer var talt opp var det klart at det var Gabrielle Leithaug og Stine Terese Tinker Julseth som måtte synge på nytt igjen.

- Jeg er selvfølgelig skuffet, men det føles godt å gå ut når jeg mener at de andre finalistene fortjener å være igjen, sier Stine Terese til VG Nett.

Hun forteller at tiden på X-Factor har vært magisk, og at hun har fått svært mange gode råd fra sin mentor Jan Fredrik Karlsen.

Se bildene fra kveldens X Factor her

Men i kveld skal hun bare feire sammen med familie og kjæreste.

- Jeg må jo feire at jeg har kommet så langt tross alt, sier hun.

- Gåsehud

Både Gabrielle og Stine Terese fikk relativt gode skussmål fra dommerne, men seerne var ikke overbevist, og dermed måtte de to på scenen en gang til. Deretter lå skjebnen deres i dommernes hender.

Si din mening om kveldens X-factor

Og det ble like spennende nå som forrige gang, da Reaching Horizons røk ut. Denne gangen var det Mira Craig som fikk siste ordet, og hun valgte å sende Gabrielle videre. Da hadde Peter Peters og Jan Fredrik Karlsen gitt en stemme hver til henholdsvis Gabrielle og Stine Terese.

- Jeg må sende videre en som gir meg gåsehud, og det er Gabrielle, sa Craig.

Chands kveld

Blant de som gikk videre var det Chand Torsviks store kveld. Alle dommerne elsket hans versjon av «Æ e trønder æ» og Jan Fredrik Karlsen kalte det hele en «indertier».

Også sjarmøren Tommy Fredsvang og Rikke Lie fikk gode tilbakemeldinger fra dommerne.

Både Tommy og Chand sang på sine respektive dialekter, mens Rikke fremførte sin egen versjon av Dolly Partons «Jolene».

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV