Hovedinnhold

Morten Ramm slutter i «Torsdag kveld fra Nydalen»

Morten Ramm (33) gir seg i «Torsdag kveld fra Nydalen», men ligger ikke på latsiden av den grunn. Nå jobber han for å fylle Oslo Spektrum til randen på egen hånd. Foto: FREDRIK VARFJELL
Morten Ramm (33) gir seg i «Torsdag kveld fra Nydalen», men ligger ikke på latsiden av den grunn. Nå jobber han for å fylle Oslo Spektrum til randen på egen hånd. Foto: FREDRIK VARFJELL
«Torsdag kveld fra Nydalen» blir siste kveld med gjengen i Nydalen for Morten Ramm (33).

Denne saken handler om:

- Jeg gir meg. Det er ingen dramatikk eller slåssing knyttet til det, sier Morten Ramm til VG.

Torsdagens program er siste i denne sesongen og det siste Morten Ramm gjør.

- Det er ganske vemodig. Jeg kommer til å savne atmosfæren i programmet og å jobbe med alle folkene, men dette har lenge vært planen, sier Ramm som ikke tror programmet kommer til å slite selv om han slutter.

- Det er ikke sånn at jeg melder overgang fra et nedrykkstruet lag. «Torsdag kveld» kommer til å flyte fint videre med høy kvalitet. De ville jo gjerne ha meg med videre, men etter første program uten meg så er jeg nok sikkert glemt, sier komikeren og ler.

LES OGSÅ: Komiker twitret nakenbilde 

Vil fylle Spektrum

Nå skal 33-åringen realisere sin største drøm: nemlig å fylle Oslo Spektrum på egen hånd. Under tittelen «Kan Morten Ramm fylle Spektrum?» skal komikeren jobbe iherdig for å selge 6000 billetter til showet.

- Det er et ambisiøst og morsomt prosjekt som krever ganske mye jobb, sier han og oppgir dette som hovedgrunnen til at han ikke lenger skal være med i «Torsdag kveld...».

TV 2 skal sende en egen programserie med fem episoder på Ramms vei frem mot showet i Oslo Spektrum i mars.

- Programmet blir litt sånn «Behind the scenes» og skal vise hvordan jeg jobber med alt fra idémøter, intervjuer og opptredener, sier Ramm.

- Har vært en fest

Prosjektleder Andreas Wangesten Hatlevik for «Torsdag kveld fra Nydalen» forteller at det har vært fantastisk å jobbe sammen med Ramm siden oppstarten i 2009.

- Det har vært en fest å ha med Morten i disse årene, sier han.

ERSTATTER: Nåværende vikar Sigrid Bonde Tusvik skal overta etter komikeren. Foto: LINN CATHRIN OLSEN
ERSTATTER: Nåværende vikar Sigrid Bonde Tusvik skal overta etter komikeren. Foto: LINN CATHRIN OLSEN

- Hva tenker du om at den kanskje mest populære fra programmet forlater det?

- Vi har hele tiden visst at det kom til å bli utskiftninger. Det er alltid dumt å miste noen, men vi tror det blir veldig gøy med Sigrid fast om bord, sier han.

Komiker Sigrid Bonde Tusvik, som denne høsten har ledet dokumentarprogrammet «Sigrid søker selskap» på NRK, skal nemlig erstatte Morten Ramm. Hun har allerede de tre siste ukene vært vikar for Henriette Steenstrup.

Etter showet i mars har ikke Ramm noen konkrete planer.

- Jeg har noen tanker, men ennå ikke noe håndfast. Men for alle de som uroer seg, så kan jeg forsikre om at jeg nok skal klare å forsørge familien til neste år også, sier han.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS 

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK 

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV