Hovedinnhold

Fikk hosteanfall på direkten

(VG Nett) NRKs populære nyhetsoppleser Ingvild Bryn (45) opplevde marerittet, og klarte ikke å snakke på to minutter under direktesending mandag kveld.

Denne saken handler om:

FIKK HOSTEANFALL: Nyhetsoppleser Ingvild Bryn (45) opplevde marerittet på direktsending mandag kveld. Foto: NRK
FIKK HOSTEANFALL: Nyhetsoppleser Ingvild Bryn (45) opplevde marerittet på direktsending mandag kveld. Foto: NRK

Halsproblemene oppstod et par minutter ut nyhetssendingen på NRK2 klokken 20. Samtidig som hun fortalte om hevingen av det havarerte lasteskipet «Server» fikk Bryn store problemer med stemmen.

- Jeg fikk en liten hostekule, og det var vanskelig å snakke etterpå. Jeg drakk vann, og prøvde å snakke igjen, men det kom ingen ord, forteller Ingvild Bryn til VG Nett.

Video:Se sendingen hos NRK

Producer Jon Anders Strand som styrte avviklingen av sendingen trodde den rutinerte programlederen snart skulle komme til hektene igjen, og avventet situasjonen. Bryn klarte imidlertid ikke å si et ord, og til slutt ble neste innslaget om rettssaken mot Serbia satt i gang uten introduksjon.

Ingvild Bryn hadde heller ikke fått tilbake stemmen da neste innslag om Oscar-utdelingen skulle avvikles, og først to minutter etter at hosteanfallet startet kunne NRK gå tilbake til nyhetsstudioet.

- Det er bra det skjer på NRK2. Det er færre som ser på nyhetene der enn NRK1, men det er klart at det ikke er noe morsomt, sier Bryn med et smil.

Etter en runde med halspastiller følte nyhetsoppleseren seg klar for å avvikle kveldsnytt på hovedkanalen senere på kvelden.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV