Hovedinnhold

Usikkerhet rundt «Lilyhammer 3» - tilpasses etter «The Boss»

- MIN ANDRE DAGJOBB: Steven van Zandt på scenen med sjefen sjøl, Bruce Springsteen. Foto: Helge Mikalsen, VG
- MIN ANDRE DAGJOBB: Steven van Zandt på scenen med sjefen sjøl, Bruce Springsteen. Foto: Helge Mikalsen, VG
Steven van Zandt er fortsatt ikke sikker på om «Lillyhammer 3» vil bli laget. Om det skjer, er det Bruce Springsteen-turneen som bestemmer innspillingsdagene.

Denne saken handler om:

VG møtte Steven van Zandt, hovedrolleinnehaver og produsent for «Lilyhammer» på arrangementet Blått lerret i Oslo. Her var han for å snakke om sesong to av den populære TV-serien, som blir å se på NRK senere i høst. Spekulasjonene om det blir enda en sesong har pågått lenge, men da VG spør ham kan kan fortsatt ikke gi noen bekreftelse.

- Vi snakker fortsatt om det, det ser ut som det kommer til å skje, men det er noen kompliserte forhandlinger som pågår nå, sier van Zandt til VG.
Tror du vi kommer til å se sesong tre?

- Jeg håper det vil skje, vi bør vite det snart, fortsetter han.

Van Zandt har en «dagjobb nummer to», som han selv beskriver det som: Gitarist i Bruce Springsteens E Street Band. Hans «Wrecking Ball» turné har vært på veien halvannet år, og van Zandt hadde et lite avbrekk fra turneen tidligere i sommer. I februar går turen til Australia, og van Zandt bekrefter overfor VG at han kommer til å være med.

KLAR FOR SESONG TO: Steven van Zandt alias Frank Tagliano. Foto: NRK
KLAR FOR SESONG TO: Steven van Zandt alias Frank Tagliano. Foto: NRK

- Ja, jeg skal spille i Australia, sier han.
Konsertdatoene , som ender i Auckland 1. mars, får betydning for når en eventuell tredje sesong av «Lilyhammer» spilles inn.
- Hvis vi gjør en tredje sesong, kommer jeg tilbake og fortsetter jobben her.

Van Zandt snakket litt om kommende sesong av «Lilyhammer» på arrangementet, og publikum fikk blant annet se hvordan hans karakter Frank oppfører seg da han blir knipset av en fotoboks etter å ha kjørt for fort.

Han beskriver sesongen som karakterbasert og mener man kunne leke seg langt mer nå, som publikum kjenner alle karakterene.

- Det er det som er det store med «Lilyhammer»: Du aner ikke hva som kan skje! Det er ganske unikt nå om dagen, og vi utnytter det til det fulle!

- Det gir oss enormt med frihet, det er uforutsigbart fordi karakterene er er det. Ingen er perfekte, alle har sine skavanker.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV