Hovedinnhold

«Ingen kjære mor»-jentene: - Vi lærte ikke så mye

PRIVILIGERT GJENG: Disse jentene får bryne seg på jungelliv på TV til høsten. Foto: Tor Erik H. Mathiesen / VG
PRIVILIGERT GJENG: Disse jentene får bryne seg på jungelliv på TV til høsten. Foto: Tor Erik H. Mathiesen / VG
Etter tre uker i jungelen i Asia er ikke jentene i «Ingen kjære mor» usikre på om de egentlig forandret seg.

Tirsdag var de alle til stedet på TV 2s store lanseringsfest i Bergen, hvor de fikk gå på den røde løperen i glitrende kjoler og med favorittsminken - akkurat slik de liker det.

-Jeg lærte vel egentlig ikke så mye, men det verste var å ikke få dusje. Mamma var jo litt oppgitt over at jeg dusjet flere ganger om dagen, men etter at jeg kom hjem sluttet jeg faktisk med det. Etter tre uker var det riktig nok tilbake som før, sier Ida Charlotte Eriksen (20).

VGTV: Jan Gunnar Røyse er ny «Torsdag kveld fra Nydalen»-komiker

I realityserie «Ingen kjære mor» ble hun sendt på en dannelsesreise i den asiatiske jungelen sammen med Linn Adriana Thomassen (20), Donna Gjeladini (20), Natalie Moen Axelson (18), Susanne Kleveland (18) og Marit Eriksen(19). Alle er de vant til å få det som de vil på hjemmebane, og ingen av jentene mener de har forandret seg drastisk etter TV-innspillingen.

- Man får jo ikke bruk for så mye av det man lærer i jungelen når man kommer tilbake, men jeg har kanskje blitt litt flinkere til å vaske klær og lage mat, sier Natalie.

- Jeg har også blitt bedre på å rydde. Nå har jeg flyttet for meg selv, så da måtte det bare bli sånn, legger Ida Charlotte til.

Linn Adriana har på sin side prøvd å bli mer bevisst på hva slags sminke hun bruker.

- Jeg prøver å ikke bruke så mye sminke med palmeolje, forklarer hun. (Utvinning av palmeolje kritiseres fordi regnskogen hugges ned til fordel for palmetrær som kan fore industrien med olje).

VGTV: To av «Tigerstaden»-jentene har fått kjæreste 

I jungelen har jentene blitt satt på prøve når det gjelder å ta ansvar for å skaffe mat, drikke og ikke minst sørge for sin egen sikkerhet. De hadde også med sseg en pedagogisk veileder.

Jentene gruer seg alle til å se seg selv på TV.

- Første gang jeg gråt i jungelen var da jeg så mitt eget speilbilde i kameraet. Det er ikke noe særlig å vise seg fram så ustelt på TV, sier Linn mens de andre jentene nikker.

- Vi hadde jo ikke dusjet på flere dager, og hadde ikke skikkelig shampo og balsam, legger Donna til.

VGTV: Se Playboy-Lillian flørte med Lasse Ottesen 

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV