Hovedinnhold

Valgte «Idol» foran landslaget

«Idol»-finalist Kjartan Salvesen (27) valgte bort landslaget i innebandy for å være med i «Idol».

Denne saken handler om:

Et valg han ikke trenger å angre på: 27-åringen fra Sandnes var en av de to første som ble stemt videre til finalerunden i «Idol» av TV-seerne.

- Jeg måtte gjøre en vurdering, og tenke på om jeg hadde noen sjanse i «Idol», forteller Kjartan.

«Idol»-finalisten spiller i eliteserien for Kverneland IBK, og var tatt ut til landslagssamling samme helg som de 100 «Idol»-finalistene skulle konkurrere for første gang i Oslo.

- Det var en veldig tung beslutning, landslaget er jo det største man kan oppleve. Men jeg fikk snakket med treneren, han syntes det var greit, og nå føler jeg at jeg har gjort et riktig valg, sier Kjartan.

Han har i mange år kombinert 2.-divisjonsspill i fotball med eliteserien i innebandy.

- Trening er livsviktig for meg, hvis ikke går jeg på veggene. Jeg liker alt som har med ball å gjøre, forteller Kjartan, som nå har gjort en omprioritering for å forberede seg best mulig til han skal synge for TV-seerne igjen.

- Nå har musikken fått fotballen sin plass, tidligere var det begge deler. Nå blir det to-tre treninger i uken, det er for så vidt rart, og jeg savner det sosiale, sier Kjartan.

Nå øver han hver dag fram til han skal fremføre «Sexed Up» med Robbie Williams når finalerundene i «Idol» starter fredag 12. mars.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV