Hovedinnhold

Nervepirrende for Shadi (18) på «Idol»-audition

FÅR TRØST: En overnervøs Shadi Christina Yasdani (18) får oppmuntrende ord fra programleder Guri Solberg før fremføringen. Foto: TV 2
FÅR TRØST: En overnervøs Shadi Christina Yasdani (18) får oppmuntrende ord fra programleder Guri Solberg før fremføringen. Foto: TV 2
(VG Nett) For to år siden var Shadi Christina Yazdani (18) fra Trondheim med i «X Factor», men nervene ødela. Nå prøver hun igjen.

Denne saken handler om:

I kveldens «Idol»-audition i Trondheim får TV-seerne se Shadi trosse nervøsiteten foran juryen. Popdrømmen sluknet nemlig ikke etter at Shadi røk ut av «X Factor» i 2009 - etter å ha kommet blant de 50 beste.

Shadi er nesten på gråten i kveldens episode, før hun skal i ilden. Programleder Guri Solberg oppmuntrer så godt hun kan.

Pleide å gråte

- Jeg har alltid vært plaget med nervøsitet. Før var det så ille at jeg begynte å gråte hver gang før jeg skulle synge for folk. Nervene tar liksom bare overhånd, forklarer pophåpet til VG Nett.

I ILDEN: Shadi (18) trosser nervene og synger foran «Idol»-juryen i Trondheim. Foto: TV 2
I ILDEN: Shadi (18) trosser nervene og synger foran «Idol»-juryen i Trondheim. Foto: TV 2

- Det var helt jævlig, sier 18-åringen om minuttene før hun skulle i ilden foran «Idol»-juryen.

- Jeg var så redd for at jeg ikke skulle få fram et eneste ord. Jeg vet ikke hva som skjer. Kanskje skyldes det at dette er så viktig for meg. Å synge er det eneste jeg vil. Det betyr alt. Og når man gir så mye av seg selv, så er det vanskelig å bli bedømt for den personen man er. Egentlig er det vanskelig å beskrive, mener Shadi.

FLERE «IDOL»-NYHETER 

I 2009 sang Shadi seg, på tross av de høyspente nervene, videre fra «X Factor»-auditionen i hjembyen. Det var da hun kom til Oslo-campen at nervene og helsen stakk kjepper i hjulene, forklarer hun.

- Jeg fikk virus i halsen, og stemmen min var veldig begrenset. Den gangen var jeg mest redd for dommer Jan Fredrik Karlsen, for han var i starten sterk motstander av å sende meg videre. Men han snudde etter hvert og ble veldig grei, forteller Shadi.

- Like redd for alle

Under «Idol»-auditionen i Trondheim, som vises på TV 2 i kveld, var Shadi like redd for alle de fire jurymedlemmene.

- Jeg kjente jo til musikken deres, men Gunnar Greve hadde jeg aldri hørt om. Og jeg var veldig redd for hva reaksjonen deres skulle bli hvis de syntes jeg var dårlig.

Shadi, som har norsk mor og persisk far, tror at hun kommer til å få bukt med nervøsiteten hvis hun får mer scenetrening.

- Det håper jeg i hvert fall, sier 18-åringen.

Om Shadi sikrer seg gullbillett i «Idol» i kveld, gjenstår å se.

FLERE NYHETER PÅ FACEBOOK 

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK 

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV