«Farmen»-Ingvild: - Hyggelig at han kysset meg

VANT: Ingvild Skare Thygesen holder, vinner og tar seg til hodet i duellen mot Endre Aabrekk. Etterpå fikk hun et kyss. Foto: ALEX IVERSEN, TV 2.

Derfor jublet ikke Ingvild over Endre-seieren

(VG Nett) Ingvild Skare Thygesen (19) knuste «Farmen»-flørten Endre Aabrekk (27) i melkespannholding, og tok seg til finalen. Men juble, det gjorde hun ikke.

Artikkelen er over syv år gammel

19-åringen gikk til «Farmen»-finalen mot Joar Søhoel etter å ha holdt ut lengst i melkespannholding i semifinalekonkurransen mot Endre, som hun har hatt et spesielt godt forhold til på gården.

Chat med «Farmen»-deltaker Andreas Nørstrud under finalesendingen. Se nederst i saken!

I ettertid har paret sagt at de dater, og trolig blir kjærester i 2013. TV-kameraene har flere ganger fanget opp paret kyssende, så også etter finaleplassen var sikret for Ingvild.

- Det var hyggelig at han kysset meg, og at han heier på meg i finalen og ikke Joar, sier Ingvild til VG Nett.

- Det føltes naturlig å gjøre det, å gi henne et kyss og takk for nå. Om jeg hadde vunnet over Ingvild, hadde ikke jeg jublet veldig over det heller, sier Endre selv.

Les også: Søsteren: - Koselig å se Ingvild flørte på «Farmen»

- Hvordan var det å slå ham i konkurransen?

- Det var litt kult, da, ler hun.

- Det var veldig spesielt å stå der med ham. Og at jeg er den som skal stå i veien for hans drøm er litt kjipt. Men vi så at den kampen kom og var forberedt på det. Så det var ingen vonde følelser. I øyeblikket ville vi begge vinne og ga 100 prosent. Ellers var vi gode venner, sier hun.

Mens Ingvilds melkespann inneholdt 0,7 liter vann hver, hadde Endres melkespann én liter. Etter en nervepirrende konkurranse sikret en særdeles sliten 19-åring seieren.

Les også: TV 2 avslørte vinneren i «Farmen»

- Jeg har alltid hatet å tape for jenter. Sånn har det vært i hele mitt idrettsliv. Men når jeg først skulle tape for ei jente, er jeg glad det var Ingvild. Hun er ingen vanlig jente, men en veldig sterk jente, selv om hun spiller seg selv ned. Jeg har ingen bitre følelser over å tape for henne, sier Endre om kampen.

Jubelen var imidlertid ikke av det utagerende slaget.

- Da Joar kom videre jublet han så høyt. Og da ble jeg så irritert, så jeg tenkte at jeg ikke ville gjøre det samme mot Endre, sier hun.

- Ikke fordi det var Endre?

- Jo, det var også fordi det var ham. Han var en god venn, det var trist at han skulle reise. Jeg skulle helst sett at det var noen andre som skulle reise, og jeg vet hvor fælt det føltes om det hadde vært meg, sier hun.

Endre understreker at han også ga alt.

- Jeg var litt sliten, men ga det jeg hadde. De som kjenner meg vet at jeg ikke ville tapt med vilje, sier Endre.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder