TV-DIVA: Pamela Anderson (42). Foto: AP

Pamela: - Danse-TV vil holde med unna trøbbel

(VG Nett) «Skal vi danse»-klare Pamela Anderson (42) røper at hun alltid har vært sjenert for å danse foran andre.

Artikkelen er over ti år gammel

Watch Dancing with the Stars TV Show - ABC.comThe Pamela Anderson Foundation

Sjenert er kanskje ikke det ordet de fleste vil bruke for å beskrive den tidligere «Baywatch»-bomben, men Pamela selv forsikrer at hun slett ikke er proppfull av selvtillit før hun nå skal svinge seg på parketten med hele USA som tilskuere.

- Jeg har alltid vært sjenert for å danse tidligere. Det får bære eller briste. Jeg får lærdom for livet, og jeg er romantisk, så jeg vil legge sjelen min i dette, sier kanadiskfødte Pamela til bladet People.

I hardtrening

Sammen med de andre ni håpefulle kjendisene (se hvem de andre er her) ligger TV-stjernen nå i hardtrening før premieren 22. mars.

- Jeg har det så moro som jeg aldri har hatt det. Dette vil hjelpe meg til å holde meg unna trøbbel, sier Pamela som er vel så kjent for sine private eskapader og skandaler så vel som karriereprestasjoner.

Mange vil nok hevde at 42-åringen holder seg godt. Pamela har likevel håp å å se enda bedre ut etter dansepremieren.

- Jeg har alltid ønsket å lære å danse. Kanskje jeg også vil komme i god form underveis? sier TV-stjernen som også bruker Twitter til å fortelle fansen om danseforberedelsene. «Jeg er så heldig som får være med på dette», skriver tobarnsmoren som legger til at hun trener mens sønnene er på skolen.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Få underholdningsnyheter på Facebook

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder