STJERNE-PAR: Ari Behn og Katrine Moholt er duoen som skal lede deg gjennom premiere-programmet til Allsang på grensen. Foto:Espen Solli,TV 2

Ari Behn åpner Allsang på grensen

Ari Behn er første mann ut når Katrine Moholt inviterer til Allsang på grensen i sommer.

Angelica Hagen
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Til tross for tidligere rykter om nedleggelse, er det igjen klart for stjernespekket allsang i Halden. Ari Behn er første gjesteprogramleder ut.

– Jeg vokste opp i Halden og har et sterkt forhold til byen. Nå gleder jeg meg til å komme tilbake for å lede Allsang på grensen, sier Ari Behn.

Katrine Moholt og Ari Behn får selskap av Kurt Nilsen, Jonas Fjeld, Lou Bega, Postgirobygget, Sandra Lyng og de svenske MGP-vinnerne Herreys i premiere-programmet.

– Jeg er så glad for at Ari skal være med. Han er et nydelig menneske, med genuin interesse for alle han møter. Han er skapende, veldig kreativ og jeg vet at han gleder seg til å komme til Fredriksten festning og møte publikum og stemningen der. Vi har kjent hverandre noen år og har alltid hatt lyst til å gjøre noe sammen. Nå får vi sjansen. Det er så koselig, sier Katrine Moholt.

https://twitter.com/tv2norge/statuses/608217917507825664

Moholt får godt selskap gjennom hele sommeren. De seks andre gjesteprogramlederne er nemlig Øivind Blunck, Alejandro Fuentes, Zahid Ali, Ole Paus, Frode Alnæs og Peter Jöback.

– For en gjeng vi har fått med oss i år! Flotte gutter, hver og en med sitt helt særegne uttrykk. Alle er folkekjære store navn som publikum kan glede seg til å se i ny roller som programledere. Jeg beundrer dem alle syv, og det er et godt utgangspunkt for et samarbeid. Jeg vet at de også kommer til å begeistre allsang-publikummet, forteller Katrine Moholt.

https://twitter.com/tv2norge/statuses/608217918417956864

Programmet sendes på TV 2 hver torsdag kl. 20.00 fra den 2. juli.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder