Nygift «Odda»: - Jeg er en lykkelig mann

NYTT KONSEPT: Odd Magnus Williamson (t.v.) er snart TV-aktuell. Her på dagens pressetreff i Oslo sammen med makker Henrik Thodesen. Foto:Fredrik Solstad,VG

Slik blir TVNorge-høsten

NYDALEN (VG) Nakendating, Ylvis-comeback og komikk ut av ingenting er noe av det som står på programmet på TVNorge til høsten.

 • Øystein David Johansen
 • Catherine Gonsholt Ighanian
 • Fredrik Solstad

Artikkelen er over fem år gammel

Kanalen presenterte høstprogrammet i Nydalen torsdag. Kanalen har en rekke komedieprofiler i stallen, og flere av dem var til stede for å presentere programmene sine.

En av dem er Odd-Magnus «Odda» Williamson, som giftet seg lørdag med sin Tinashe Bakasa Roll lørdag.

GIFT: Odd-Magnus Williamson og Tinashe Bakasa Roll. Foto:Eivind Griffith Brænde,vg

– Jeg har vært på en hemmelig brylluspreise, men det ble bare to og en halv dag. Egentlig er det vel ikke så veldig hemmelig... Jeg kan si at det er hovedstaden i Sverige, sa en fornøyd Odda til VG på lanseringen.

Han vil ikke røpe altfor mye om selve bryllupet, men forsikrer at alt gikk fint.

– Jeg er en lykkelig mann! Det var en fantastisk kveld med mye følelser og humor. Jeg er spesielt fornøyd med toastmasteren, som var Henrik Thodesen.

Komikerhverdag

I sin nye serie «En helt vanlig dag» er Odda og kollega Thodesen med komikerkollegaer i vanlige hverdagssituasjoner hvor assosiasjoner forhåpentligvis blir til humor.

LANSERTE HØSTEN: Programdirektør i TVNorge, Eivind Landsverk. Foto:Fredrik Solstad,

Sammen med andre komikere, blant andre Linn Skåber, får vi en titt «bak scenen» og et innblikk i hvordan komikere egentlig jobber og får ideer. Blant annet er de to med når Linn Skåber skal gjøre noe så kjedelig som å gå til urmakeren. Morten Ramm, Else Kåss Furuseth og Espen Eckbo er blant de andre humoristene som dukker opp i nysatsingen.

Det at Odda stakk av etter bryllupet, gjorde at det ble ekstra arbeid for Thodesen.

– Ja, han fikk bare to og en halv dags bryllupsreise. Det får holde, sier Thodesen til VG.

Nakensjekking

Blant årets store TV-snakkiser er nakensjekking-programmet «Adam og Eva». Programmet er spilt inn i Filippinene. VG var til stede under innspillingen på nyåret. Her kan du lese alt om konseptet og om hvorfor TVNorge ikke vil sladde nakne kropper.

Nordmenn forteller: – Derfor dater vi nakne på TV (VG+)

TV-seerne får også et gjensyn med den omstridte realityserien «Gift ved første blikk», som for første gang ble vist på norske skjermer i fjor, og som resulterte i kun ett vellykket ekteskap. Nå skal nye par i ilden.

Harald Eia er klar for tredje sesong av «Brille» og får også nå med seg makker Bård Tufte Johansen.

KOMIKERE: F.v.: Harald Eia, Bård Tufte Johansen og Henrik Thodesen på lanseringen. Foto:Fredrik Solstad,

Europaligaen

Nytt er det at TVNorge-eier Discovery Networks har kjøpt rettighetene til UEFA Europa League for de neste tre sesongene. Det betyr at MAX og Eurosport skal sende europacup-ferden til lag som Liverpool og Tottenham til høsten.

Sportssjef i Discovery Networks Norge, Jan Erik Aalbu, er strålende fornøyd.
– Vi har hatt Europaligaen siden 2012 på MAX, så vi vet at dette er en veldig fin rettighet å ha. Da vi kjøpte rettighetene den gangen, het vi SBS. Nå som vi er en del av Discovery og har fått Eurosport som søsterkanal, har vi anledning til å sende enda flere kamper. Det gir oss anledning til å vise både norske og engelske lag når disse spiller samtidig. Det er gull, som vi sier i sporten, uttaler Jan Erik Aalbu, sportssjef i Discovery Networks Norway.

TV-MAGNETER: «Åndenes makt» er med 400000 seere i snitt blant TVNorges mest sette programmer. Her er stjernene på dagens pressetreff. F.v.: Lena Ranehag, Gro-Helen Tørum, Anne-Kristine Augestad, Lilli Bendriss og Tom Strømnæss. Foto:Fredrik Solstad,

«Åndenes makt» holder koken og samtlige medier og programleder Tom Strømnæss gjør comeback på skjermen til høsten. Da feirer serien med fokus på det overnaturlige, 10-årsjubileum.

«Åndenes makt»-stjernene: Slik er de helt privat (VG+)

«I kveld med Ylvis - LIVE» dukker opp igjen. Det gjør også «Sinnasnekker'n», «Alt for Norge», «Typisk deg med Petter Schjerven» og et nytt program med «Dansken og Fingern».

Diskuter:Hva tenker du om nakensjekkingen og resten av høstprogrammet? Si din mening i kommentarfeltet under artikkelen.

Les også

 1. Derfor sladdes ikke nakendating

  PALAWAN (VG) Til høsten sender TVNorge nakensjekking-programmet «Adam og Eva».

Mer om

 1. Reality-TV
 2. Medier
 3. TVNorge

Flere artikler

 1. Slik skal TVNorge slå tilbake

 2. Canal Digital-kunder kan miste TVNorge-kanalene

 3. Ylvis gjør TV-comeback med nytt show

 4. Else Kåss Furuseth starter TVNorge-karrieren hjemme hos Ari Behn

 5. Eckbo: – Brukket rygg er ingen unnskyldning for ikke å være på TV

Fra andre aviser

 1. TV 2 i forhandlinger om å få vise mer fotball

  Bergens Tidende
 2. TV 2 tapte OL-rettighetene til TVNorge-eier

  Bergens Tidende
 3. TV 2 tapte OL-rettighetene til TVNorge-eier

  Fædrelandsvennen
 4. Tidligere NRK-profil får toppjobb hos konkurrent

  Bergens Tidende
 5. Tidligere NRK-profil får toppjobb hos konkurrent

  Aftenposten
 6. Susanne Furøy Wergeland slutter i TV 2

  Bergens Tidende

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder