GODT BETALT: Ashton Kutcher tjente ifølge Forbes riking-liste hele 168 millioner kroner fra juni 2012 til juni 2013. Mye takket være rollen i TV-serien «Two and a Half Men», som han tok over etter Charlie Sheen. Foto:Wenn.com

Slutt for Kutcher: «Two and a Half Men» ferdig etter tolv sesonger

Tirsdag ble det offisielt at CBS-showet «Two and a Half Men» tas av luften.

Jennifer Bråthen
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Den populære TV-serien med Ashton Kutcher (36) i hovedrollen går straks inn i sin tolvte sesong på amerikanske TV. Det blir imidlertid den siste.

Det bekrefter TV-kanalen i en pressemelding tirsdag kveld, norsk tid, skriver Hollywoodreporter.

Kanalen lover at det likevel er mye å se frem til i kommende sesong. Produsenten Chuck Lorre henger ikke med hodet.

- Chuck er veldig gira på dette. Han har mange gode ideer og store overraskelser, sier Nina Tassler fra CBS i forbindelse med en pressefrokost. Hun røper også at TV-kanalen jobber med en ny serie.

Det var Charlie Sheen som opprinnelig hadde hovedrollen i komedien, men i 2011 fikk produsenten og pampene i Warner Bros. nok av Sheens oppførsel og ga ham sparken. Oppsigelsen kom angivelig etter flere tilfeller hvor innspillingen av serien måtte stoppes fordi skuespilleren var utslitt av narkotikamisbruk.

I tillegg ble flere enkeltepisoder lagt til grunn. Sheen fikk blant annet oppmerksomhet for å ha knust et hotellrom i New York, i tillegg til historier med prostituerte.

Da Sheen forlot «Two an a half men»-produksjonen, kom Kutcher inn og fikk hovedrollen i serien. Kutcher får i alt spille i fire sesonger i den amerikanske komedien som har gått på TV siden 2003.

I Norge sendes serien på TV 3.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder