GÅR FRA TV 2: Sarah Natasha Melbye går inn i bokverdenen og blir PR-ansvarlig. Her er Melbye på rød løper i forbindelse med humorforestillingen «Mot i Brøsta».

GÅR FRA TV 2: Sarah Natasha Melbye går inn i bokverdenen og blir PR-ansvarlig. Her er Melbye på rød løper i forbindelse med humorforestillingen «Mot i Brøsta». Foto:Frode Hansen,VG

Sarah Natasha Melbye slutter i TV 2

Etter 14 år på skjermen går 39-åringen fra TV 2. – Det føles faktisk ikke vemodig, sier hun.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

39-åringen er kjent som programleder for en rekke TV-programmer. Nå forlater hun skjermen, og trer inn i bøkenes verden.

– Nå har jeg vært i TV 2 i 14 år, og jeg føler at det er på tide å komme seg ut i verden og gjøre andre ting. Det føles faktisk ikke vemodig å forlate kanalen, men det er nok fordi jeg tar med meg så mange gode minner derfra. Jeg hatt det helt fantastisk i TV 2, med morsomme prosjekter og gode kolleger. Forhåpentligvis får jeg treffe mange av dem i den nye jobben også, sier hun.

Melbye har jobbet som programleder i TV 2 i 14 år, og har ledet programmer som «Farmen», «Gullfisken», «Ettermiddagen» og «Vil du bli millionær». Sarah Natasha om TV-tårene: – Føltes helt naturlig Nå begynner hun som PR-ansvarlig i Juritzen-forlagene. Forlegger Arve Juritzen gleder seg til å få Melbye med på laget. – Hun har en sjelden erfaringsbakgrunn fra alle typer media, har et enormt nettverk og et hjerte for bøker. Gjennom alle kulturprogrammene hun har ledet har hun vist at der andre bare ser ord, ser Sarah en spennende, redaksjonell vinkel, sier forlegger Juritzen i en pressemelding. Melbye begynner i den nye jobben på mandag.

– Det blir kjempespennende! Å jobbe med bøker er noe jeg har drømt om lenge, faktisk – jeg synes alt som har med bøker og forfattere å gjøre er utrolig spennende. Nå får jeg gjort hobbyen min til jobben min, og det har jeg skjønt at man bør gjøre hvis man får muligheten, sier Melbye til VG. FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder