SÅPEPAR: Katherine Kelly Lang (51) og Ronn Moss (60) har spilt av-og-på-paret Brooke og Ridge i TV-serien Glamour i 25 år. Nå må hun fortsette alene. Foto: TVNorge

«Ridge» slutter i «Glamour»

Ber fansen om ikke å sørge

Såpestjernen Ronn Moss (60), som har spilt en av hovedrollene i «Glamour» i 25 år, har sagt opp jobben.

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL
Ronn Moss - hjemmesideThe Bold and The BeautifulRonn Moss (@Ronn_Moss) | Twitter

Produksjonsselskapet Bell Phillip Television bekrefter overfor Entertainment Weekly at Moss gir seg.

- Ronn har tilbrakt 25 eventyrlige år med «Glamour». Vi vil alltid se på ham som familie og ønsker ham lykke til i alt han måtte foreta seg fremover, heter det i en kunngjøring fra selskapet.

Skuespilleren, som for tiden er sykmeldt etter en bilkrasj for to uker siden, har uttalt seg på Twitter .

- Prøv ikke å være triste. Jeg skal forklare om et par dager. Hold ut sammen med oss. Jeg kan ikke få sagt hvor høyt jeg elsker dere! Dere er best! lyder det i meldingen fra Moss til sine tilhengere på Twitter .

- Lønnskrangel

Produksjonsselskapet sier ingenting om årsaken, men en intern kilde hevder overfor EW at Moss trekker seg på grunn av uenighet om lønn. Moss skal angivelig ha blitt pålagt å gå ned i lønn.

HVA SYNES DU OM AT «RIDGE» SLUTTER? Si din mening i kommentarfeltet nederst i artikkelen.

Det trekker ikke i langdrag når Moss nå sier farvel i serien, som har originaltittelen «The Bold and The Beautiful». Ifølge Entertainment Tonight skal Moss spille inn sine aller siste scener førstkommende tirsdag, og den siste episoden med såpekongen ruller over amerikanske TV-skjermer i september.

Artikkelen fortsetter under bildet.

«GLAMOUR»-VETERAN: Ronn Moss (60) har vært inne på tanken på å slutte tidligere, røpet han til VG Nett i fjor. Foto: TVNorge


Hvordan Moss skrives ut av serien er foreløpig en godt bevart hemmelighet.

De fire store

Moss har helt siden starten i 1987 vært blant de fire største stjernene i serien sammen med 68 år gamle John McCook (spiller Eric Forrester), 73-årige Susan Flannery (spiller Stephanie Forrester) og Katherine Kelly Lang (51), som spiller Brooke Logan Forrester.

De andre skuespillerne i serien har så langt ikke kommentert at Moss slutter.

Snakket med VG Nett

Da VG Nett intervjuet Moss i fjor sommer , røpet han at han har vurdert å slutte opp gjennom årene.

- Da jeg startet i 1987, hadde jeg aldri trodd at jeg skulle bli værende i 24 år. Og ja, jeg har tenkt på å slutte noen ganger. Hvem får ikke behov for å gjøre noe helt annet iblant? Heldigvis gir TV-jobben rom for adspredelser. Vi filmer bare 32 uker i året. Resten av tiden står vi ganske fritt til å ta andre oppdrag, som blant annet musikk, uttalte Moss - som er rockemusiker på si.

LES OGSÅ: - Vil holde konsert i Norge

DEN HARDE KJERNEN: John McCook, Susan Flannery, Katherine Kelly Lang og Ronn Moss. Foto: TVNorge

Alle såpefans vet at det slett ikke trenger å bety farvel for evig tid dersom en stjerne slutter. Uansett hvor dramatisk exit det er snakk om, så hender det fra tid til annen at skuespillerne gjør comeback.

En kjent sak er det likevel at amerikanske såpeserier har slitt de siste årene, og den ene serien etter den andre har blitt lagt ned.

«Glamour» har på tross av tøffe såpetider beholdt posisjonen som verdens mest sette såpeserie. Den sendes i 30 land, men selv om den også er den såpen som lokker flest seere i hjemlandet USA, så har den opplevd at seertallet har sunket drastisk også der de senere årene.

LES OGSÅ: Frykter Glamour-slutt

Storm i Norge

Det skapte stor fortvilelse blant den norske «Glamour»-fansen i fjor høst da TVNorge besluttet å ta den amerikanske såpeserien av plakaten. En trøst for de mest ihuga var det at TV-kanalen i stedet valgte å sende «Glamour» på nett-TV.

Etter et halvt år kjøpte norske Canal9 rettighetene til å sende serien på TV , og det er nå de som sender serien i Norge. Norge ligger et drøyt år etter det amerikanske sendeskjemaet.

«Glamour»-Brooke: - Derfor svermer vi ikke privat

LES OGSÅ: - Blir i Glamour til de må bære meg ut!

FLERE UNDERHOLDNINGSNYHETER PÅ RAMPELYS

Følg Rampelys på Facebook

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder