FORLOVET: Lea DeLaria deltok i november på OUT100 Awards i New York. Foto:Andy Kropa,Ap

«Orange Is The New Black»-stjerne forlovet

Det kan virke som om skuespiller Lea Delaria (56) planlegger å bytte ut oransjefargen med hvit – hun har nemlig forlovet seg med kjæresten Chelsea Fairless.

Kristine Hellem Aanstad
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Den glade nyheten annonserte «Orange Is The New Black»-stjernen selv på sine sosiale medier-profiler fredag, melder People.

56-åringen la ut et manipulert bilde av seg selv og forloveden Chelsea Fairless sammen med Michael Jackson og Elizabeth Taylor, og på Instagram har hun lagt til Whitney Houston-låten «The Greatest Love of All», sammen med teksten:

«Til tross for sine bekymringer rundt de patriarkiske rammene av et ekteskap, er skuespiller/sanger Lea DeLaria & Chelsea Fairless fra Brooklyn, New York glade for å kunngjøre sin forlovelse».

Les også:Lover nakenhet i ny OITNB-sesong

Facebook skriver skuespilleren at paret ikke har satt noe dato for bryllupet, men «at det er trygt å si at det vil være sesongens event når det skjer, eller et fullstendig d**** show».

Paret har vært sammen i to og et halvt år, og ble introdusert til hverandre av «Orange Is The New Black»-skuespiller Emma Myles.

VG møtte skuespillerne fra Netfix-serien i fjor, og da fortalte DeLaria, som spiller Big Boo, at hun mente at serien kan gjøre folk mer tolerante.

– Når 16 år gamle gutter stoppet meg på gaten tidligere, var det for å spytte meg i ansiktet og kalle meg flatbanker. Når jeg blir stoppet av tenåringsgutter nå, er det fordi de ønsker å gi meg en klem og skryte av serien.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder