PREMIEREFEST: Suzanne Abel, Sophie Elise Isachsen, Marna Haugen og Emilie «Voe» Nereng i finstasen torsdag kveld. Foto: TROND SOLBERG

Dette angrer «Bloggerne» på at de har skrevet

Bloggerne Sophie Elise Isachsen (18), Marna Haugen (32), Emilie «Voe» Nereng (18) og Suzanne Aabel (32) har delt mye av privatlivet sitt med leserne, men det er enkelte ting de fortsatt angrer på.

  • Kristine Hellem Aanstad
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Alle fire bloggerne er for tiden aktuelle med TV 2 Bliss-programmet «Bloggerne» hvor seerne får et ekstra innblikk i hvordan hverdagslivet deres utarter seg.

Emilie Nereng, som er kjent under bloggnavnet «Voe», er veldig spent på hva slags reaksjoner hun får fra et annet publikum enn hennes faste blogglesere.

- Jeg har vært veldig nøye med hva jeg har latt TV-kameraene være med på. Jeg tok dem blant annet ikke med på fest slik som noen av de andre gjorde, sier hun til VG.

- Misforståelser

«Voe» hadde Norges største blogg i 2011, før hun ga seg på grunn av hatske innlegg i kommentarfeltet og tilbakemeldinger. I dag er bloggen tilbake for fullt, og hun trives godt - både bak tastaturet og fremfor kameraene.

Likevel er det fortsatt ting hun angrer på at hun har skrevet opp gjennom årene.

- Da jeg var yngre skrev jeg fem innlegg om dagen og da måtte jeg fylle dem med masse tull. Dermed skjedde det noen misforståelser. Av og til brukte jeg utrykk som var populære blant ungdommene, men som ikke egentlig er noe hyggelig - som «CP-hender». Jeg mente ikke noe slemt med det, men det ble tatt veldig ille opp av mange.

KLAR FOR TV-SKJERMEN: Førstkommende søndag er det premiere på programmet «Bloggerne» på TV 2 Bliss. Foto: BJØRN WAD / TV 2


- I dag angrer jeg på at jeg skrev slik for da fremstår jeg veldig dum, og folk blir lei seg.

Bruker humor

Hun er ikke den eneste av bloggerne som angrer på innlegg som har blitt publisert.

- Jeg blogger ikke så mye, men er veldig aktiv på sosiale medier og der kan det gå litt fort i svingene. Jeg har en sleip evne til å pakke alt inn i humor - og da kan folk bestemme selv om de vil ta meg seriøst eller ikke. Ofte tuller jeg, men det blir ikke lest slik, sier «sinnabloggeren» Suzanne Abel (32).

For Sophie Elise Isachsen (18) fra Harstad går det mer på at hun har vært for personlig på bloggen.

- Før var jeg mye mer åpen og skrev om emner som var litt for personlige. Blant annet skrev jeg mye om depresjonene mine, men jeg ville egentlig ikke tatt det tilbake. Grunnen til det er at jeg har lært mye om hva man bør skrive og ikke.

Gruer seg til tårene

GIFT: Marna Haugen og komiker Ørjan Burøe på premieren til «Pionér» i Oslo. Foto: KRISTER SØRBØ/ VG

Når det kommer til TV-programmet «Bloggerne» gruer hun seg mer til å se seg selv gråte, enn til å se klipp fra russefeiringen.

- Festlighetene husker jeg ikke så mye fra, så det er jeg bare spent på. Men å se meg selv gråte blir verre, for det er så personlig, sier Isachsen.

Når det kommer til å angre på blogginnlegg mener «Komikerfrue»-Marna Haugen (32), tidligere «Top Model»-deltaker og kona til komiker Ørjan Burøe, at hun har kommet seg unna de største feilene.

- Jeg tenker veldig nøye gjennom ting før jeg publiserer noe, men noen ganger har det blitt litt for privat. Jeg tenker da litt ekstra på det, men jeg har aldri slettet noe - da prøver jeg heller å fortrenge det, sier hun med et smil.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder