DANSEPAR I HJERTER: Adelen Rusillo Steen og Benjamin Jayakoddy på «Skal vi danse» i fjor. Foto: KLAUDIA LECH VG

Adelén bekrefter: Kjæreste med «Skal vi danse»-partneren

Artisten Adelén Rusillo Steen (19) fant lykken på parketten i fjor, men viser nå endelig sin kjærlighet til dansepartner Benjamin Jayakoddy (21).

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Det bekrefter hun overfor Se og Hør fredag.

Hun forteller at de var på dansetrening hele tiden for å være sammen - men det ble ikke bare danset: De kunne sitte og prate sammen i timesvis, ifølge 19-åringen.

– Det ble til at vi danset ekstra mye, så ikke folk skulle lure på hvorfor vi hang sammen hele tiden. Men nå kan vi endelig vise vår kjærlighet, sier Adelén til ukebladet.

Les også: Adelén havnet i tvist med «Idol»-Ina

Forholdet har de holdt hemmelig, men de har likevel kysset i mer enn full offentlighet: Benjamin plantet nemlig sine lepper mot Adeléns i beste sendetid på «Skal vi danse» i forbindelse med et av deres numre.

Den gangen sa imidlertid Adelén at de bare var dansepartnere og ikke noe mer.

– Jeg må bare akseptere at media spekulerer, jeg kan ikke irritere meg over det. Vi har det gøy sammen og kommer veldig godt overens. Jeg hadde aldri kommet så langt uten Benjamin - jeg har utrolig mye å takke han for, sa Adelén til VG.

Les også: Slik var Adeléns «Skal vi danse»-seier

På dansegulvet har Benjamin gått videre til en ny partner, nemlig Stine Brun Kjeldaas (41). Men på hjemmebane er det altså bare én som gjelder.

– Vi møtes når vi kan. Det er deilig sånn. Jeg kunne ikke hatt en kjæreste som venter på meg hjemme, jeg trenger en gutt som gjør sin egen greie, sier hun, og beskriver kjæresten som et «skjønt menneske».

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder