- Selvfølgelig går hun videre!

Skal heie Maria fram i kveld

BEOGRAD (VG Nett) Maria er optimistisk. Det er også den norske heiagjengen som i kveld sitter i salen.

Artikkelen er over 11 år gammel

- Går vi ikke videre i år, går vi aldri videre. Da blir vi dritsure, sier de Frode Øgland Malmin (42), Jone Børve (43), Odd Magne Nødland og Grand Prix-klubbleder Morten Thomassen (43) til VG Nett en knapp time før semifinalestart.

Jostein Pedersen blogger live gjennom hele semifinalen -følg med her!

Marias norske heiatropp spente og forventningsfulle. Det er syvende året på rad de er med å ser Melodi Grand Prix fra salen der det skjer.

De er sikre på at det norske GP-håpet klarer brasene og vil forsvare Norges ære med å gå videre til hovedfinalen. Utstyrt med Maria-t-skjorter og norske flagg er de innstilt på å heie den norske låten fram til finaleplass.

Protokoll: Kommenter Grand Prix her

Maria: - Blir superproft

Maria selv er optimistisk foran kveldens opptreden.

- Vi er veldig fornøyde og synes alt sitter som det skal. Vi er komfortable med kameraregien og tenker at denne fremføringen blir en behagelig og superproff opplevelse i showet. Jeg gleder meg veldig til i kveld, sier Maria i en tekstmelding til VG Nett noen få timer før semifinalen starter.

MED BOSNIAS KORDAMER: Maria tidligere i dag - i prat med Bosnias brudepyntede kordamer. Foto: Privat

Det er i kveld det gjelder. Maria skal sammen med 18 andre kjempe om å få være med i hovedfinalen lørdag. I år er rekordmange land med i Melodi Grand Prix - heler 43.

Hundre prosent sikkert

Låtskriver Mira Craig er overbevist om at Norge går videre.

- Det er hundre prosent sikkert, sier hun til VG Nett.

Maria har stiftet nærkontakt med en av sine argeste rivaler. Kalkunen Dustin fra Irland har lagt sin elsk på Maria og forsøkte faktisk å kysse henne på en fest tidligere i uken.

VGTV: Han prøvde å kline med meg!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder