PÅ FRIERFOT: Her er Jørgen Festervoll (30) med de ni damene i 40-årsalderen som skal kjempe om hans gunst i Sør-Afrika. Foto: TVNorge
PÅ FRIERFOT: Her er Jørgen Festervoll (30) med de ni damene i 40-årsalderen som skal kjempe om hans gunst i Sør-Afrika. Foto: TVNorge

«Ungkaren»-Jørgen: - Eldre damer er sexy

TV

(VG Nett) TV-ungkaren Jørgen Festervoll (30) har sansen for eldre damer.

Publisert: Oppdatert: 15.03.09 13:29

Den kjekke 30-åringen fra Asker skal forsøke å finne lykken blant 18 vakre damer i «Ungkaren 20 vs 40». I motsetning til fjorårets ungkar, Stig Kjos (32), var Jørgen klar over at halvparten av damene ville være i 40-årsalderen.

Det har askergutten ingenting imot.

- Jeg har sansen for eldre damer, de er trygge og sikre på seg selv, og det synes jeg er sexy, forteller Jørgen til VG Nett.

Ingen aldersproblematikk

Før avreise til innspillingen i idylliske omgivelser i Sør-Afrika, var Jørgen sikker på at han kunne falle for noen av 40-åringene. 20-åringene tror han derimot fort kan bli litt for unge.

- Jeg er i fullt arbeid, og litt mer etablert. For meg må man være litt på samme sted i livet, både intellektuelt og i livsfasen, forklarer 30-åringen.

VG Nett-leser:- Bare jeg som syns det er litt merkelig at ALLE forelsker seg i ungkaren hver eneste sesong?

Jørgen syntes likevel ikke aldersspørsmålet ble noe problem.

- Viktig med kjemi

- Etter hvert ble alderen visket ut. Da er det personen og kjemien som er viktig, mener Jørgen.

Han har tidligere ikke utelukket at han kunne tenke seg å gå til sengs med noen av deltakerne, dersom det var den rette.

- Treffer man drømmedama og forelsker seg så kan vel det skje, men om det skjer der nede eller når du kommer hjem spiller ingen rolle. Hvis VG synes det er oppsiktvekkende å slå opp at en 30 år gammel man vil ha sex med kjæresten sin, så får det stå for deres regning. Det er ikke derfor jeg var der nede, understreker Jørgen.

Kjæreste?

Stig Kjos (32) fant lykken med Natalia Davadi (24) under fjorårets sesong. Men Jørgen holder foreløpig kortene tett til brystet.

- Har du noen kjæreste nå?

- Det kommenterer jeg overhodet ikke, dere får vente og se. Når jeg må si noe, skal jeg gjøre det, men ikke en dag før, sier 30-åringen.

«Ungkaren 20 vs 40» har premiere på TVNorge torsdag.

Her kan du lese mer om