Susann piercet puppen på Camp Senkveld

(VG Nett) Susann Goksør Bjerkrheim satte en piercing i sine edlere deler, i forbindelse med Camp Senkveld. Smertene var overraskende sterke, sier hun.

Line Midtsjø
ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Programleder Harald Rønneberg (37), og lagleder i «Camp Senkveld» er ikke i tvil om hvem som var tøffest under piercingkonkurransen i kveldens «Senkveld».

- Jeg må jo si Susann som på tampen bestemte seg for å ta brystvorten, sier han.

Hva skal du se på TV i kveld? Se TV-guiden her!

VG Nett-leser:«Steike, dette er kleine saker nå.»Si din mening!

Håndballprofilen innrømmer at hun undervurderte hvor vondt det skulle gjøre.

- Jeg tenkte at jeg har tross alt ammet to babyer og blitt litt herdet. Jeg kløp meg en del i puppen i forkant og syntes ikke at det var vondt. Men der tok jeg feil. Det var fryktelig, sier hun til VG.

Håpet på poeng

Kroppsdelen var strategisk valgt, forteller Susann Goksør Bjerkrheim (40), som regnet med at innsatsen skulle gi noen ekstra poeng. Verst var det å forklare sønnene på fire og seks år hvorfor mamma hadde satt piercing i puppen.

- Jeg var ikke helt fornøyd da jeg kom hjem. Det var jo helt umulig å forklare. «Du skjønner, Øyvind Mund satt i buret» gir liksom ingen mening. Det var helt idiotisk, humrer hun.

Hun understreker at alle ble fjernet rett etter opptellingen i TV-konkurransen. Hennes fem piercinger er heller ikke savnet av ektemannen, bedyrer Bjerkrheim. Også resten av «Camp Senkveld»-gjengen måtte til pers. Blant annet komiker Øyvind Rafto satte syv metallobjekter i kroppen, og artist Lise Karlsnes lot seg pierce etter å ha unngått å bli stukket hull i siden treårsalderen.

Nesering

Rønneberg fikk satt inn fem stykker i konkurransen, deriblant en solid ring gjennom nesen. Laglederen vurderte aldri å stoppe puppe-piercingen.

- Susann er en fantastisk dame som jeg stoler på. Så når hun sier at «nå tar jeg puppen», så sier jo Harald at det er jeg for. Vi vil jo vinne.

- Man mister nok litt hodet når det står på, men heldigvis har vi folk som passer på sikkerheten, legger han til.

Les flere nyheter på Rampelys-forsidenFølg Rampelys på Facebook

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder