Deltagerne flykter fra «Baren»

TV

(VG Nett) Seertallene for TV3s «Baren» har økt, men deltagerne flykter hals over hode fra programmet.

Publisert: Oppdatert: 25.02.03 13:23

Lei av slibrige meldinger

Hele fire av de ordinære deltagerne i «Baren» har trukket seg, i tillegg til en av de to spionene som var plassert på hvert av de to lagene. På fredagens direktesending gjorde Alf Dukene (34) det klart at han aktet å forlate programmet uansett utfallet av avstemningen.

Alf var lei av slibrige emailer med trusler mot seg og familien, og valgte å trekke seg.

- Nok er nok. Det var utrolig godt å komme hjem. En blir litt paranoid når en lever under overvåking så lenge, og ikke kan stole på dem rundt deg, sier Alf til Agderposten.

Stemt ut og trukket inn

Til tross for Alfs beslutning ble Merita Jasnori (21) stemt ut med overveldende flertall. For å unngå at begge to forlater programmet, har TV 3 kommet til at Alf trakk seg før avstemningen slik at denne blir kjent ugyldig. Dermed blir Merita værende, og man unngår å sette inn enda en ny deltager. Merita på sin side kom inn først etter nesten to måneder for en deltager som trakk seg forrige uke.

Tidligere på fredag trakk også Kristin Selmer (34) seg. Dermed er det duket for to nye deltagere i programmet som snart vil bestå av like mange nye som opprinnelige deltagere.

Her kan du lese mer om