TAKKET FAMILIEN: Michael Douglas startet talen sin med en spøk, men takket til slutt familien sin for støtten. Foto: Wenn

TAKKET FAMILIEN: Michael Douglas startet talen sin med en spøk, men takket til slutt familien sin for støtten. Foto: Wenn

Emmy-vinner Douglas takket eksen og sønnen i fengsel

Hollywood-skuespilleren ankom Emmy-utdelingen alene, men tok seg tid til å takke familien da han mottok prestisjetung pris i natt.

Jennifer Bråthen
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Den 68 år gamle Emmy-vinneren har lang erfaring med å holde takketaler i forbindelse med prisutdelinger. Under årets tale takket han sin fraseparerte kone Catherine-Zeta Jones (43) og parets barn, Dylan (13) og Carys (10), og sin 34 år gamle sønn Cameron Douglas, som for tiden sitter fengslet.

- Jeg vil gjerne takke min kone Catherine for hennes støtte og barna mine Dylan og Carys. Jeg vil også gi en hyllest til min eldste sønn Cameron - jeg håper jeg får muligheten og tillatelse til å treffe ham snart, sier Douglas i talen sin.

Zeta-Jones og Douglas annonserte nylig at de tar ut seperasjon og har ikke sett hverandre siden, skriver Huffington post.

Cameron er Douglas' sønn fra hans første ekteskap med Diandra Luker. Han ble arrestert på en nattklubb på Manhattan i juli 2009. Cameron sitter fengslet for besittelse av narkotika, og løslates ikke før i 2018.

Da Camerons sak kom opp i retten i 2010, var både moren Luker og Douglas til stede. Ifølge CNN skal Emmy-vinneren ha kjempet mot tårene mens moren gråt åpenlyst.

Douglas mottok pris for rollen i filmen «Behind The Candelabra» i kategorien beste mannlige skuespiller i TV-film/miniserie. Der spiller han entertaineren Liberace, og har flere intime scener med Matt Damon, som spiller hans mannlige elsker.

Filmen, som fikk terningkast fire i VG, går for tiden på norske kinoer under tittelen «Mitt liv med Liberace». Den hadde verdenspremiere under filmfestivalen i Cannes i mai, hvor Damon fortalte VG at han var stolt av nakenscenene, og Douglas snakket om både kreften og sex-scenene med Damon.

Her er resten av Emmy-vinnerne

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder