SENDT HJEM: Beate Tislavoll Haga (25) ble sendt hjem av Stig Kjos i nest siste episode av «Ungkaren». Foto: TV Norge
SENDT HJEM: Beate Tislavoll Haga (25) ble sendt hjem av Stig Kjos i nest siste episode av «Ungkaren». Foto: TV Norge

Beate fra «Ungkaren»: - Fremstiller meg blondere enn jeg er

Jofrid (37) og Beate (25) måtte reise hjem i kveld

TV

(VG Nett) Beate Tislavoll Haga (25) måtte forlate «Ungkaren» i kveldens sending. Hadde hun blitt spurt om å være med på programmet igjen ville svaret vært: - Nei!

Publisert: Oppdatert: 19.05.08 22:55

- Jeg hadde aldri blitt med hvis jeg visste hva jeg gikk til. Aldri, sier Beate T. Haga til VG Nett.

Sammen med Jofrid H. Gjesme (37) ble hun i kveldens nest siste episode av realityserien «Ungkaren» sendt hjem av Stig Kjos.

- Jeg begynte å utvikle følelser for Stig på slutten. Han har jo egentlig alt man ser etter i en mann. Men, jeg ble ikke forelsket. Det var ikke slik at verden raste sammen da jeg ble stemt hjem. Han var en type jeg kunne fortsatt å date når vi kom hjem til Norge, hvis jeg ble valgt, sier Beate.

Stig Kjos står nå igjen med Anita Flakk (43) og Natalia Davadi (23) i finalen, som sendes på TV Norge neste mandag.

«Ungkaren» har i år hatt en ny vri med en gjeng 20-åringer som konkurrerer om Stig fra Jessheim med en gjeng 40-åringer.

Les også: Jofrid: - Pinlig at jeg ble så full

Sjokkerte venner

Beate Tislavoll Haga synes det har vært rart å se seg selv på TV, og mener hun er blitt fremstilt annerledes enn hvordan hun egentlig er.

- Jeg føler at alt er blitt satt på spissen. Jeg blir ikke fremstilt helt riktig. De fremstiller meg mye blondere enn jeg er, mener 25-åringen.

- Alle jeg kjenner sier de er sjokkerte over hvor fnisete og lite reflektert jeg virker i serien. Jeg kjenner jo nesten ikke igjen meg selv heller når jeg ser det på TV. Jeg er også blitt fremstilt veldig mye mer negativ enn jeg er i virkeligheten, sier hun, og fortsetter med en dønn ærlig konklusjon:

- Men når du er dum nok til å være med på et slikt realityshow og legge skjebnen i hendene på andre, så må jeg vel tåle å høre både det ene og det andre.

Beate er av flere blitt plukket ut som en av favorittene til å vinne Stigs hjerte, men slik gikk det altså ikke.

- Det er rart for meg at noen så på meg som favoritt. Det skjedde også mens vi var der nede, men er egentlig litt feil, sier hun.

Diskutér TV på VG Nett - klikk her!

Hete rytmer

I mandagens episode flyttet Stig og jentene ut av huset de har bodd i frem til nå - og inn på et strandhotell ved havet. Jentene ble så invitert med på afrikansk aften og utfordret til å danse med ungkaren.

Det endte med heftige rytmer, og Natalia fikk vist sine danseferdigheter for Stig.

- Jeg visste at hun var god, men ikke så god, sa ungkaren etter å ha sett Natalias hoftevrikk på dansegulvet.

Ungkaren tok så med seg to og to jenter på ulike dater. Jofrid og Anita ble utfordret til en dag med vannski, mens Beate og Anita fikk være med på haidykking. Det førte blant annet til hete kyssescener under vann, og Stig gjorde det klart at han begynner å få følelser for flere av jentene.

360.000 seere fulgte «Ungkaren» i forrige uke, og sørget dermed for rekord denne sesongen. Neste mandag avgjøres det hvem Stig velger å beholde av de to gjenværende jentene.

Her kan du lese mer om