«Brille» kommer også tilbake

NY KONTRAKT: Bård Tufte Johansen og Harald Eia lover et splitter nytt humorprogram på TVNorge til våren. Denne uka signerte de en ny treårskontrakt med kanalen. Foto:Trond Solberg,VG

Bård og Harald med nytt humorprogram

Bård Tufte Johansen og Harald Eia kommer med et splitter nytt humorprogram til våren.

Artikkelen er over fem år gammel

Det skjer på TVNorge som nå har signert en ny avtale for ytterligere tre år med humorduoen.

– Det å ha to størrelser som Bård og Harald i stallen har vært fantastisk for TVNorge. Det var noe vi nesten ikke våget å drømme om for noen få år siden. At de nå er klare for tre nye år på kanalen, og i tillegg skal i gang med et nytt program for oss, det er bare helt vidunderlige nyheter, sier Eivind Landsverk, programdirektør i TVNorge og SBS Discovery, i en pressemelding.

Landsverk ønsker ikke å kommentere hva det det nye humorprogrammet vil bestå av, annet enn at det er planlagt til våren.

Imidlertid bekrefter han at det blir mer «Brille», det humorbaserte panelshowet som Bård Tufte Johansen og Harald Eia så langt har laget to sesonger av på TVNorge etter at de tok med seg konseptet fra sin gamle arbeidsgiver NRK.

– Bård og Harald har gjort en kjempejobb med «Brille», og programmet har betydd enormt mye for profilen vår. Jeg kan garantere at det blir mer «Brille» på TVNorge, sier Eivind Landsverk.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder