AKTUELL: Multitalentet Kevin Hart under forrige ukes premiere av «Get Hard», hvor han spiller i hovedrollene med Will Ferrell. Foto:Rich Fury,Ap

Kevin Hart hylles som komikergeni

Han får folk til å le gjennom både filmer, serier og stand-up. Nå skal Kevin Hart (35) hylles for sin humor.

  • Felicia Alvsing
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Senere denne måneden vil 35-åringen fra Philadelphia kåret til årets komikergeni under MTV Movie Awards.

Hart, som snart er aktuell på norske kinoer med filmen «Get Hard» med Will Ferrell, vil bli hyllet for sin «tøffe og respektløse komiske stil som har fascinert publikummet hans fra filmer og serier, til stand-up-show, prisutdelinger og foran utsolgte arenaer».

Jimmy Kimmel, programlederen for talkshowet «Jimmy Kimmel Live!» vil dele ut prisen.

Komikeren valgte å annonsere nyheten selv med en video hvor han ringer alle som ikke lo av spøkene hans da han var liten - for å fortelle dem at det ikke spiller noen rolle lenger, ettersom han nå blir betraktet som den mest gøyale mannen i live.

Hart har blitt sett i filmer som «Ride Along», «The Wedding Ringer» og «Think Like A Man», og hatt flere store stand-up-spesialer. Sist så vi ham som «roast-master» når Justin Bieber skulle grilles for sine skandaler.

Hart var i mars hos Jimmy Kimmel og snakket om roastingen av Bieber, og han sa at Bieber så ut som om han måtte holde tilbake tårer.

– Det var ganske tøft. Jeg skal ikke lyve. Det var noen stunder hvor jeg tenkte: «Justin kommer til å gråte i bilen».

«GET HARD»: Kevin Harts siste film handler om en ekstremt rik hedgefondforvalter (Will Ferrell, th) og mannen som vasker bilen hans (Kevin Hart) - og om deres møte. Filmen har Norgespremiere 17. april. Foto:Patti Perret,Ap/Warner Bros. Entertainment Inc

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder