OFFENTLIG: Kylie Jenner og Tyga på reklamefestivalen Lions i Cannes i juni 2015. Foto: Lionel Cironneau Ap

Tyga: – Kylie-forholdet overskygget talentet mitt

Rapper Tyga (26) sier han og Kylie Jenner (18) trengte tid
borte fra hverandre, men utelukker ikke at de finner tilbake til hverandre.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Forholdet mellom rapperen Tyga og realitystjerne Kylie Jenner har vært kontroversielt siden han angivelig dumpet daværende kjæreste Blac Chyna (28) for å bli sammen med den den gang 16-årige Kylie.

Leste du: Ny Kardashian-baby på vei.

Siden da har de vært kjærester til og fra, men i mai i år skal de ha gått hver til sitt. I et ferskt radiointervju med Big Boy TV, som People og E! News siterer fra, skal Tyga ha åpnet opp om bruddet:

– Når du er i et veldig offentlig forhold som det var, er det vanskelig for andre mennesker å se deg utenfor det. Å være i det forholdet krevde mye, alt, karrieremessig. Det overskygget mange av talentene mine og mye av det jeg jobbet hardt for, sier Tyga ifølge People.

Lamar Odom om skilsmissen: – Vi har vært gjennom veldig mye.

MOTEGLADE: Tyga og Kylie Jenner på Alexander Wangs moteshow under New York Fashion Week i september. Foto: Craig Barritt Afp

Han snakket også om at bruddet skal ha vært gjensidig.

– Det kom til det punktet hvor det var sånn at «Jeg respekterer deg og du respekterer meg», Jeg tror det er en gjensidig greie, Det måtte skje. Når noe er så skadet eller ikke helt riktig, kan du ikke fikse det på et øyeblikk. Det eneste som funker er tid, fastslår han i intervjuet.

Rapperen bekrefter også at han er singel, «nyter livet» og bare er venner med Kylie, men utelukker ikke gjenforening.

Har du lest: Kendall og Kylie skriver ny bok.

– Senere i livet kanskje vi kommer tilbake til hverandre, men akkurat nå vil jeg fokusere på det jeg må gjøre, sier han ifølge E!

Da Tyga gikk fra Chyna hadde de nylig blitt foreldre til sønnen King, og tenåringen Kylie ble stemor. Jenner er den yngste i den store og brokete Kardashian-søskenflokken, og hennes halvbror Robert Kardashian er nå forlovet med og venter barn med Blac Chyna.

For noen uker siden ble det kjent at Rob Kardashian og BlacChyna får sin egen realityserie som skal følge dem fram mot fødselen.

Amerikansk kjendisblad: Caitlyn Jenner kaster klærne.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder