OVERRASKELSE: Adelén og dansepartner Benjamin under avslutningen av sin slowfox under kveldens sending av «Skal vi danse». Foto: , TV2

Adelén klinte til på «Skal vi danse»-scenen

Gro Helen Tørum ute av «Skal vi danse»

En skadet Gro Helen Tørum måtte forlate danseshowet, mens unge Adelén stjal showet da hun kysset dansepartneren på scenen.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

«Åndenes makt»-profilen måtte reise hjem etter kveldens opptreden. Hun var i duell med YouTube-stjernen PelleK, men skaden i hoften gjorde at hun ikke kunne danse for andre gang.

Etterpå var det en lettet Tørum som snakket fra scenen.

– Nå gleder jeg meg litt til å ha fri i morgen. Det har vært et eventyr, men nå begynner det å bli litt slitasje her, sa hun til TV2.

SKADET OG UTSLÅTT: Gro Helen Tørum måtte forlate «Skal vi danse», og gleder seg til å hvile. Foto: TV2 ,

Tidligere på kvelden var det unge Adelén og dansepartner Benjamin som tok all oppmerksomheten. Under slutten av sin slowfox dro de to til med et ekte kyss på scenen.

Adelén, som tidligere har skapt overskrifter ved å deise i bakken på direkten, avslørte etterpå at kyssestuntet var partnerens idé:

Det var Benjamins idé, men jeg var jo selvfølgelig helt enig om at vi skulle gi alt, forteller hun til Side2.

LIKE FØR: Danseparet i sin slowfox, like før den hete avslutningen av nummeret. Foto: , TV2

Adelén la selv ut bilde av kyssingen på sin egen instagram-konto. Spekulasjonene vil kanskje gå i om det har oppstått søt musikk mellom de to på dansegulvet, men det avviser Adelén selv overfor Side2.

– Nei, det er ikke noen romanse eller følelser mellom oss.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder